December bloggutmaning

EN SAK JAG LOVAT MIG SJÄLV ATT GÖRA 2020

@blogglistor

Snart är det ett helt nytt år! Jag har lovat mig själv att göra vissa grejer nästa år även om det är svårt att hålla ibland, det är inga nyårslöften så utan saker jag lovat mig själv att göra för mig.

- Stå upp mer för mig själv!

- Sluta försöka vara alla till lags, jag behöver inte ställa upp för alla jämt.

- Säga ifrån, och gå när det känns hopplöst när det känns som att det inte går att lösa.

- Göra det som jag tycker är roligt! Anpassa mig mer till mina egna intressen.

- Tillåta mig själv att slappna av, vila och sova när kroppen säger det.

- Jag ska njuta av livet, ta vara på alla stunder som ges, njuta mer av naturen och ta promenader när det är bra väder. Ta hand om mig själv! Sluta med så mycket onödigt socker! Nu under jul och nyår har det blivit så mycket socker, jag känner hur hela jag har svullnat upp.

Det är det jag kom på just nu :) Jag tycker det här lät väldigt bra.

VAD JAG HAR FYNDAT PÅ MELLANDAGSREAN

Hihi det lade jag upp häromdagen! Det blev ett par jeans, en BH och två frukostskålar på HM Home :)

DET BÄSTA MED 2019

Hmm.. Att

jag fick jobbet på Mälarsjukhuset, det betydde så otroligt mycket för mig.

jag blev faster till världens underbaraste lilla Lily!

jag utvecklats mycket inom träning. samt med bänkpress.

Ja det var det. Jag har inte haft ett bra år detta år, det har verkligen sugit känslomässigt och jag har inte orkat så mycket. Jag är så redo att lämna det här året!

HUR SKA JAG FIRA NYÅRSAFTON?

Jag ska fira nyårsafton tillsammans med sambon och hans familj med syskon och respektive samt hans syskonbarn plus deras granne. Så det blir en stor skara! Vi ska äta lite mat, fira och titta på fyrverkerier från balkongen. Jag hoppas att alla som skjuter imorgon har utbildning för det och skjuter med respekt! Så många idag skjuter hej vilt och skiter fullständigt i alla andra, det är ungdomar som har skjutit utanför vårt fönster i tre dagar så rutorna har skallrat. Jag förstår inte, det finns så många öppna ställen man kan skjuta på men alla ska prompt vara i bostadsområden. Jag hoppas ändå att alla får ett underbart nyårsfirande!

  • Listor
  • 68 visningar

Gillar

Kommentarer

Shopping i Västerås, trött i knoppen

Hejsan! Hoppas allt är bra med er, och att ni har haft en väldigt härlig jul och härliga dagar i mellandagarna :) Har ni kollat in rean än? Det gjorde vi igår i Västerås, jag hittade ett par svarta jeans och en bh inne på Kappahl men sen inget mer. Gå och storshoppa bara för att det är mellandagsrea är inte riktigt min grej, det var as kul när jag var yngre och typ tonåring men nu när man jobbar själv och inser vart ens pengar kommer ifrån så försöker jag hålla igen med att storshoppa när jag inser att pengar inte växer på träd. Jag försökte undvika att gå in på HM på deras rea, jag tycker alltid att det är ett riktigt kaos när jag går in där och det är kläder precis överallt. Jag gick istället in på HM Home faktiskt för vi gick förbi där, jag har gått förbi där förut men aldrig riktigt kollat in deras sortiment. Där hittade jag faktiskt två stycken frukostskålar två svarta, de var så fina och billiga så jag köpte två. Nouw vill inte lägga in min bild men ni hittar de HÄR

Det här köpte jag på Kappahl :) Jeansen slim fit hittar ni HÄR Jag hittade inte bh:n, jag köpte den på rean så vet inte om den finns kvar. Jeansen satt som ett smäck i strl 40 och de var lagom långa i benen, när man är 165 cm lång så är det inte enkelt att hitta jeans med lagom längd. Så win win!

Den här texten såg jag på Instagram för någon dag sen, det stämmer otroligt bra med min livssituation just nu. Jag jobbar alldeles för mycket, har alldeles för lite fritid och sover både för mycket och för litet. Jag älskar mitt jobb men nu har det blivit alldeles för mycket, samtidigt med all julstress och jul ihop med jobb. Jag har inte hunnit sätta mig ner och bara andas in och ut ett tag, det har alltid varit fullt upp och massa rännande hit och dit. Nu jobbar jag bara imorgon sen är jag ledig måndag och tisdag, alltså nyårsafton. Då tänker jag skåla in det nya året, lämna detta gamla år bakom mig och starta om på nytt. Det ska bli så skönt! Jag är redo att börja jobba med ett nytt år, nya möjligheter och en ny bok att skriva. Just nu är jag trött i kropp och själ men det kan bara bli bättre!

Gillar

Kommentarer

December bloggutmaning

ETT MÅSTE PÅ JULBORDET

@blogglistor

Ett måste på julbordet är prinskorv, köttbullar helst hemgjorda, Janssons frestelse, lax både rökt och inlagd, rödbetssallad, inlagd strömming, sylta, ägg med majonnäs och svart rom på med räkor. Så gott! Har inte julbord detta så är det ingen idé att äta julbord, haha! Vad gillar ni mest på äggen? Ska det vara röd rom på eller gillar ni svart rom? Jag älskar nästan mer svart rom, det är en speciell smak verkligen. Janssons frestelse ska vara mycket grädde, riktig grädde som vispgrädde och inte matlagningsgrädde sen ska det vara mycket ansjovis i.

Bilden är från förra året när jag firade tillsammans med mina föräldrar i Falun på julaftons morgon :)

EN BILD SOM VISAR MIN JULAFTON

Mina fina smycken som jag fick av min älskade sambo från Guldfynd, visst är de fina? Jag blev helt kär! De ser ut som en stjärna i formen. De är mina absoluta favoritsmycken nu förutom mitt armband som är lika gammalt som vårt förhållande, men åh jag älskar dessa. Och dessa stämmer in på nästa bloggtitel "min bästa julklapp i år", jag tänkte att jag skriver den på en gång. Jag betygsätter inte julklappar, eller den var bättre än den. Jag fick även smycken av min familj, och de var lika fina som de här så alla julklappar jag har fått har varit bäst!

  • Listor
  • 35 visningar

Gillar

Kommentarer