Am I back here?

Hej, hur är läget? Än en gång har jag varit frånvarande från bloggen, jag har glidit ifrån bloggen en aning då Instagram går så bra och då har mitt fokus legat där vilket är jätteroligt också. Men nu känner jag att jag vill tillbaka, så för att hitta tillbaka hit igen så har jag antecknat i min almanacka som jag ska försöka bära med mig nu istället för att bara ha den i lådan när jag ska blogga och när jag får idéer så kan jag skriva ner dem direkt. Ofta när jag får idéer så glömmer jag dem eftersom jag inte skriver ner dem men nu så, jag ska försöka hitta tillbaka hit nu för bloggen är ju något jag älskar. Egentligen! Samt att min familj älskar att läsa vad jag har för mig, vad jag tänker och känner, vad jag delar med mig av helt enkelt.

Imorgon tänkte jag skriva en mer utförlig del av min semester uppe i Falun, när jag kommer hem från jobbet. Jag ska också träna imorgon, jag måste komma tillbaka till gymmet igen också och det har jag skrivit ner i almanackan också. Jag har ju en jättebra app med bra övningar, och den har jag totalt glömt bort. Jag ska också skriva ett samarbete, så ja lite blogwork imorgon efter gymmet kan nog sitta bra. Imorgon väntar också jobbet igen efter min semester är slut, jag är inte alls redo för att börja jobba igen men plikten kallar hur redo man än är. Som tur är så är onsdagen väldigt chill, även torsdagen och fredagen. Jag har tre lediga helger nu framöver och det behöver jag, en liten mjukstart innan allvaret börjar igen med kvällsjobb. Så nu ska jag ta medicin, borsta gaddarna och sen krypa ner i vår nybäddade säng. Vi var på Ikea idag och köpte nya kuddar, nya örngott och lite annat smått och gott så det ska bli otroligt mysigt att lägga sig med våra nya kuddar.

Ett lite längre inlägg kommer imorgon som sagt efter gymmet om min semester uppe i Falun, jag bloggar eventuellt kanske under rasten imorgon om jag inte är sjukt trött. Man har ju liksom vänt dygnet totalt nu när man varit ledig.. Ha en fortsatt trevlig kväll!

Gillar

Kommentarer

Hemma från badplatsen ☀️

Hej hej! Vi har varit nere på badplatsen sen före 15.00, det var hur mysigt som helst och ganska mycket folk men alla höll iaf två meter avstånd på gräsmattan. Det är ju hur varmt som helst idag och det var lika varmt i vattnet som i luften, det måste ju ha varit i alla fall 20-25 grader i vattnet. Jag solade en stund men sen fick jag lov att bada, jag var i hur länge som helst innan jag fick lov att ta en paus. Men det som jag kom ihåg idag var att ta med mig kaffe i min termos ;) Så smart, kaffet höll sig varmt hela dagen. Vi fick lite besök sen av en ankfamilj, varav ena kom jätte nära och nafsade mig på tån, haha!

Och här partade ena ankan på chips, men det är väl lill-lördag idag ändå 🤣

Nu ska jag strax packa till imorgon, sambon gör spagetti och köttfärssås sen blir det bara mys resten av kvällen. Imorrn blir det Falun, Dalarna! Ha en fortsatt trevlig kväll 😘

Gillar

Kommentarer

Men pandemin är kvar

Jag hittade en text på Instagram igår på ett inlägg som jag inte kommer ihåg vad det hette men det var ett inlägg om pandemin och sångtexten från en blomstertid nu kommer och den gick såhär:

🎵 Den blomstertid nu kommer, men pandemin är kvar
nu nalkas ljuva sommar, men slappna inte av
Fortsätt hålla avstånd, följ råden och beslut
Tillsammans är vi starka, vi måste hålla ut 🎵

Gillar

Kommentarer