Äntligen sommartid & min helg!

Hej hej! Hur fin söndag har vi inte den 29e mars? Helt underbart. Vi har precis kommit in för en stund sen efter en promenad ute i solen, vi gick längs med vattnet vid hamnen men det blåste iskallt vissa ställen men det var skönt att få lite kalla vindar i lungorna, väldigt uppfriskande. Jag fotade lite grann medan vi var ute och gick. Vi gick sen in till matarket för att handla lite på vägen hem, jag köpte mig en fryst pizza till lite sen lunch och så köpte vi lite frallor m.m. En sån här härlig dag så får man köpa sig lite pizza och njuta av söndagen med massa sol.

Hur har helgen varit? Här har den varit väldigt lugn. I fredags efter jobbet så gick vi ner på stan direkt för att handla lite på systembolaget, Ica och apoteket. Jag ville ha lite vin till kvällen, jag brukar köpa Black Tower White Bubbly organic & vegan, det tycker jag är så gott. Det är lite mousserande men ändå inte så mycket, plus att det är lagom sött. Ett vin jag verkligen kan rekommendera (om du är 18+!). När vi var på väg hem så blev R sugen på toast på prinsen caféet så vi gick hem med sakerna och sen direkt ner dit igen, vi brukar köpa en toast med ost, skinka och tomat med senap på. Så gott! Jag tog faktiskt med caffelatte till, i smaken vanilj som var så god. Kvällen spenderades med Netflix och lite god mat :)

Lördagen så tänkte vi åka till Tuna Park en sväng, vi tänkte att det kommer väl vara tomt där men det var det inte. Det var massa folk där som trotsade corona och faktiskt ville umgås med andra människor, det var riktigt kul. Vi kollade lite i butiker, jag hittade en snygg t-shirt inne på Stadium. I och för sig en t-shirt för killar men den var så snygg så jag kunde inte låta bli, den var även på rea. Vi åt också på kinabuffén, jag älskar deras buffé, så god mat. Jag glömde telefon dock i bilen i jackan, så jag kunde inte ta något kort (haha, dålig influencer jag vet). Men det var sällskapet som förnöjde dagen ändå, så roligt. På kvällen tog vi det lugnt och såg på Netflix, såg på lite roliga filmer och skrattade massor. Det var en helg vi behövde, äntligen kanske det ljusnar och jag mår äntligen bra igen.

Nu idag söndag så har vi bara myst, gick då långpromenaden då och nu lyssnar jag på musik medan jag bloggar. Åh, jag älskar att det nu är sommartid och vi kommer nu att gå mot ljusare tider! Jag älskar att det är ljust när jag åker till jobbet, det är kul att köra bil nu när vägarna är så fina och jag längtar till sommaren när man kan dra ner rutan och känna värmen. Älskade, kära vår! Äntligen är du här!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229