Fredagen den 13e och lucia

God kvällers! Wow, jag är vaken än och det är fredag. Hur gick det till? Jag har somnat till flera gånger sedan jag kom hem men skulle jag lägga mig så skulle jag nog somna direkt. Men vi har fastnat på en serie på Netflix, en spansk serie men som är engelskt dubbad som heter le casa de papel, tydligen en väldigt populär serie där. Den var väldigt långdragen i början men nu när vi är på del 3 så har den tagit fart och nu är det spännande. Hela serien är på tre delar, det är långa avsnitt på varje del. Det här är le casa de papel:

"Åtta rånare tar gisslan och låser in sig i kungliga spanska myntverket, medan mannen som är hjärnan bakom kuppen manipulerar polisen att genomföra hans plan". Man blir riktigt galen på den här "professorn" som han kallar sig, speciellt när han flörtar in sig hos ena poliskvinnan som faller för honom och inser inte först att han är professorn bakom hela kuppen. Gisslan inuti myntverket vänder sig mot varandra, men samtidigt hjälper varandra att klara sig igenom dramat, en i gisslan får Stockholm syndromet att man blir kär i sin kidnappare typ. Det är en sjukt bra serie i alla fall om man har tålamod, det gäller att hänga med då de hoppar lite fram och tillbaka i dåtid och nutid. Men tips tips!

Annars har dagen flutit på otroligt bra, jag har varit på sjukt bra humör hela dagen från till jag kom till jobbet till jag åkte hem. Jag har lyssnat på julmusik på radion vid magnetröntgen, jag har hört lucia sånger på radion och jag fick två god jul hälsningar idag från två besökare. Det gjorde hela min dag! Förutom jobbet så har vi handlat på Willys, sen har vi bara myst hemma och jag har vilat ett bra tag. Har ni haft otur idag? Det är ju fredagen den 13 idag, jag har haft otur då jag råkade klämma dörren i kaffemaskinen i en lucka men jag löste det så det kändes bra. Men nu har jag ledig helg så jag ska verkligen mysa och ta det lugnt.

Hoppas ni har haft en riktigt härlig lucia!

Kram Sandra

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229