Ge mig 2 clean & en kaffe

Hallå hallå! Det känns då som att jag skulle behövt två sådana här på raken idag, jag är så sjukt trött så det finns inte. Hela den här dagen som jag skrev tidigare har känts så sjukt lång, det har känts som att tiden har jobbat snabbare än vad jag har gjort, liksom hur går det till? Jag kollade på klockan, hade bra med tid så jobbade på men sen när jag kollade en gång extra så hade tiden typ förflyttats två timmar framåt eller ja, det kändes som det i alla fall. Allt jag har gjort idag har varit så segt, allt har gått segt och jag ville bara hem. Jag tror jag har slagit rekord i gäspningar idag, från imorse till när jag åkte hem. Tack och lov för att det är fredag imorgon! Ni anar inte hur mycket jag behöver helg, liksom typ nu.

Imorse när jag vaknade så hörde jag knappt klockan, jag vaknade när den lät som värst. Jag sov så tungt så jag hörde inte klockan, och den väsnas när den piper. Hur trött är man inte då? Och när jag haft min städvagn, när jag tagit en sak så har en annan rasat. Jag fick inte tvålrefillen att sitta på plats i en sådan här behållare så jag gav upp efter tre försök, det har varit en sådan här dag där man vill komma hem och dra täcket över huvudet. Jag hoppas på en bättre dag imorgon :)

Jag vet, dåligt inlägg och ingen inlevelse alls.. Men hey, ibland har man sådana här dagar då kroppen bara säger nej, låt mig sova! Jag hoppas få sova hårt i natt och vakna väldigt utvilad imorgon! Har ni haft sådana här dagar ibland? Jag skyller ju då på vädret, haha!

Gillar

Kommentarer

Elmivass
Elmivass,
Behöver också helg, så trött! 😟 meeen så gott med Clean drinks
nouw.com/elmivass
sandraaugustiinson
sandraaugustiinson,
Men eller hur! Vi skyller på vädret. Ja, de är mina favoriter. Jag älskar lingon och päron 😊 Det ska bli kul att se vad han kommer på härnäst.
nouw.com/sandraaugustiinson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229