God I miss the old days

Ibland funderar jag på hur det skulle ha blivit om jag inte flyttade ifrån Falun till Strängnäs, hur hade mitt liv sett ut då? Vad hade jag haft? Hade jag bott kvar i min älskade lägenhet eller hade jag kanske haft en större lägenhet nu? Hade jag haft fast jobb någonstans? Jag vet en sak iaf och det är att jag hade haft min familj och mina vänner nära, som jag inte har nu. Saknaden efter dem är ibland oumbärlig, fast de bara är ca 3h bort egentligen. Hade jag varit lyckligare om jag hade bott kvar? Då hade jag istället haft distansförhållande och det var inte ens en tanke just där och då när jag bestämde mig för att flytta hit.

Men jag undrar ibland om jag egentligen tänkte ut allt ordentligt innan, jag bestämde mig så hastigt och ville följa min dröm att bo här, jag har bott här sen 2012 men nu på senare tid så känner jag att min dröm är inte längre min dröm. Det känns som att jag lever i någon annans dröm och lever efter någon annans liv. Jag undrar vart jag tog vägen, jag undrar vart jag förlorade mig själv och min egen självuppfattning och mina drömmar. För någonstans på vägen tappade jag mig själv, jag har inte hittat mig själv och jag vet inte vart jag vill gå eller vara. Jag saknar allt som varit, jag saknar allt som var då och när jag hade allt i närheten.

Man kan inte förutspå framtiden men på något sätt så önskar jag nästan att jag hade kunnat göra det då för att se hur det hade blivit, frågan kvarstår - hade jag gjort samma val då? Hade jag tagit alla beslut då? Jag kan inte veta det och kommer aldrig få veta det. Besluten är tagna, här är jag nu och det enda jag kan göra är att ta nya beslut, ta nya val och skapa mig en ny framtid nu framöver och se vart besluten tar mig.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229