Kunde lika gärna jobbat

Jag har haft en sån tråkig söndag, nästan så att man kunde ha jobbat istället men man måste ju vila också emellanåt. Jag skyller på vädret faktiskt som har varit så växlande, jag tycker nästan att det kan antingen regna när det ska regna och vara sol när det är sol. När det växlar såhär så blir man ju så sjukt seg.. Jag har inte gjort ett dugg idag, att gå och träna har inte ens funnits med i planeringen. Men jag gissar att man måste ha såna här dagar för att sen ha dagar fulla med planering.

Min vecka kommer inte bestå av så mycket mer än jobb, jag ska försöka klämma in lite träning också. Juste, lönen kommer imorgon och jag säger bara, thank god! Det är lite knapert innan lönen så den är mer än välkommen. Jag hoppas på en händelserik vecka då jag känner att jag behöver lite socialt umgänge så gymmet låter bra. Strax blir det middag härhemma, spagetti med köttfärssås som är så gott!

Vad ska ni äta ikväll?

Gillar

Kommentarer

Liv
Liv,
Älskar spaghetti och köttfärssås! Vi beställde pizza för vi hade en sån där fix-dag så klockan blev så mycket och vi var för trötta för att laga något.
ambivertaliv.blogg.se
sandraaugustiinson
sandraaugustiinson,
Men det lät ju super gott! Dock så är jag känslig för pizza från pizzerian, känns som en bulle i magen. Men köper jag pizza fryst från typ Willys eller så, då går det bra. Jag tror hämtpizza är för mäktigt
nouw.com/sandraaugustiinson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229