Min julafton

Hej, vänner! Hur mår ni såhär dagen efter? Jag är helt slut och jag är så mätt. Hur var er julafton? Vår har varit hur mysig som helst, vi var hos sambons föräldrar till innan 15.00 och hann t.om få lite glögg innan Kalle Anka skulle börja. Jag tycker inte Kalle Anka är riktigt som det var förr när man var liten, det är så mycket som är klippt och det är inte alls lika långt längre. Det är nästan mer värt att se på Youtube där den riktiga finns från 1990 taket, men det är ju mysigt också på ett vis att se den på TV, självklart. Det är ju roligt med alla klipp! När det är Kalle Anka när han ska fotografera med den där hackspetten som gör honom tokig så satt vi och sa vem som var vem, det är roligt faktiskt och när det blev storken som sover så utbrast jag "där är Anneli (min svärmor)". Alla skrattade, för hon kan verkligen somna var som helst, när som helst och inget väcker henne, hon skrattade hon också, haha! Efter det så tänkte vi öppna julklapparna och att tomten skulle komma men det minsta barnet låg och sov, så vi fick börja med att äta julmat istället :)

Varför är det alltid så när man ska äta julmat? Man börjar med det kalla och äter i lugn och ro innan man börjar på det varma, sen när man ätit det varma så har man sådan matkoma så man skulle kunna sova en stund, haha! Så kände vi alla igår, man typ halvsov vid bordet. Senare i alla fall så kom tomten, Melizza och Liam blev lite rädda men sen så var det fritt fram. Det jag tyckte var mest gulligt på hela stunden som barnen fick paket var när Melizza kom fram till mig och ropade "Sanja kolla kolla!" Hon kan inte säga Sandra riktigt än så det blir Sanja, men alltså hur gulligt? Hon är så underbar lilltjejen. Hon kom fram när hon hade fått paket och när hon hade öppnat paket och bara "Sanja, Sanja kolla". Vi åt sen efterrätt, och hur jag fick i mig det vet jag inte för jag var så mätt, men man stoppar ju maten i fyra hörn i magen, haha! Vi vuxna hade inte köpt något till varandra men jag fick en Geisha av mina svärföräldrar :) så den ska jag öppna efter nyår, jag har fortfarande min paradis kvar :)

Vi gick hem till 20.00 och jag somnade efter 21.00, tänk hur slut man kan bli efter bara en julafton? Jag tog inga bilder faktiskt mer än den här, jag hade så fullt upp att umgås och sen vill inte alla vara med på bild eller på min blogg och det respekterar jag. Men när man inte har tid att fotografera, då har man all tid i världen och umgås med nära och kära :) hoppas ni har haft en riktigt härlig julafton!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229