Mina mål inför 2020!

Mina mål inför 2020!

Jag har gjort upp en del mål nu inför 2020 som jag tänkte försöka uppfylla, dels delmål för mig själv och för att jag ska må så bra som möjligt. Man behöver inte ha så stora mål, huvudsaken man är nöjd med de mål man har.

* Ta en promenad efter jobbet, jag märkte igår hur skönt det var och hur pigg jag blev. Undantag är om det blåser storm, regnar och det inte är för mörkt om jag ska gå själv. Promenader är ju ett bra tillägg till ens träning om man inte vill gå till gymmet :)

* Spara pengar, man behöver kanske inte lägga undan hela ens månadslön men några tusenlappar ska jag försöka lägga undan varje månad. Jag vet inte vad som händer efter sommaren med mitt vikariat, så jag tänkte försöka göra upp en plan för mig själv.

* Säga min åsikt och mina tankar, man behöver inte hålla med mig men man har alltid rätt att säga sin åsikt. Jag har börjat säga min mening nu, jag säger rakt ut vad jag tänker och tycker. De som tål att höra ens sanning stannar kvar, de som inte tål att höra ens sanning kommer säga att man ska vara tyst.

* Bli ännu bättre på att planera lunch och middagar, jag köper ofta hem basic rätter som liksom falukorv, kyckling, köttfärs, köttbullar, frysta grönsaker, ris och pasta. Men det finns ju så mycket mer man kan göra, chorizo med wok till exempel, massa rätter med köttfärs och sådär. Så den här månaden ska jag planera vad man kan göra med det jag köper hem, vad man kan göra vid sidan av maträtten m.m.. Det ska bli kul!

* Göra det jag känner för, känner jag inte för att träna - nej då skippar jag det. Vill jag sitta efter jobbet och dona med bloggen så gör jag det, så många har åsikter om vad man spenderar sina dagar på och varför liksom? Det väljer man ju själv.

* Dra ner på socker, och tro mig.. detta är sjuukt svårt! Men jag försöker.. Jag har hittills lyckats hålla mig till fredagar och lördagar. Men suget finns absolut där, jag har geisha på vår byrå här kvar från i julas och att inte ta en eller två bitar är otroligt svårt. Men jag tar inte en enda bit förrän det blir helg! Så jag hoppas att jag är på en god väg.

Vad har ni för mål 2020?

  • Listor
  • 24 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229