Snart är måndagen över

Hej! Funkar bloggen nu? Gud jag hoppas det. Jag hade nästan sån abstinens när man inte kom in, konstigt det där. Min morgon har startat allt annat än bra, jag har inte varit fokuserad alls idag och har missat både det ena och det andra.

Till exempel så råkade jag missa att stämpla in när jag kom vid 05.40 och kom på det en timme senare så fick lov att stämpla in det så det blev stämplat när jag kom. Sen skulle jag flytta en möbel för jag skulle moppa bakom den, då helt plötsligt så bara brakar hyllan rakt i golvet! Som tur så var den i brösthöjd i alla fall så jag inte fick den i huvudet. Så det var bara att säga till en personal som gjorde en felanmälan, sen var det bara att traska vidare. Men alltså, just det att jag glömde stämpla in! Jag är annars så noga med det men just idag..  usch nästan pinsamt!

Så idag efter jobbet så funderar jag på att bara slänga mig i soffan med Netflix, jag håller på att kolla på serien You som är sjukt spännande och jag blir tokig på Becks stalker. Riktigt creepy! Nu är det bara 2.5h kvar tills jag slutar, bara att hålla ut sen lämna denna måndag.

Hur har er dag börjat?

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229