Söndag <3

Hej hej! Hur mår ni? Jag mår bättre, tack och lov. Jag har pimplat te och bara vilat, så trött på att vakna snuvig hela tiden och har gjort i snart flera månader. Redan innan pollen kom, jag tog t.om prover på vårdcentralen i vintras ifall det var bakterier men det var bara virus och sänkan var bra. Sen kom pollen tidigt, jag köpte antihistamin redan i januari då jag kände av det men att vara snuvig hela tiden känns inte okej. Och nu vill man ju inte gå till vårdcentralen med covid-19, när man inte har det men man är snuvig och då är man ju inte så prioriterad. Jag kan bara hoppas att det ger sig någon gång.

Hur som, jag var hungrig och hade rester från min middag igår med mina pannkakor. Så jag gjorde som en Nutella pizza med färska jordgubbar, min protein choklad och kokos. Det blev så gott! Jag kan inte äta vanlig pizza då det är för mäktigt, men detta blev snudd på. Jag är sjukt seg idag då vädret växlar så snabbt, först ösregn, gråa moln och risk för åska. Sen spricker det upp, det blir sol och fint men nu är det samma väder igen. Jag har pyjamas på mig och tänker inte resa mig från soffan, tittar på orange is the new black i vanlig ordning och det blir nog inte mer än det här idag. Men det känns helt okej!

Imorgon är det sista långa veckan som jag ska jobba, måndag till fredag och det känns så härligt. Sen jobbar jag måndag till onsdag sen har jag mini semester! Så nu blir det nedräkning på dagarna, jag ska försöka fylla dagarna med träning den här veckan så tiden går snabbare. Men vad ska ni hitta på idag denna söndag?

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229