Varm choklad och lussekatt

God kväll! Hur står det till? Själv är jag så trött så jag skulle kunna gå och lägga mig redan nu, men det känns liite för tidigt. Jag har slocknat tre gånger sedan jag kom hem men har försökt hålla mig vaken i alla fall men det kommer bli en tidig kväll. Det har varit så lugnt på jobbet idag så jag har knappt hunnit bli trött eller ens behövt anstränga mig, jag älskar sådana här dagar! Jag känner att måndag och tisdag är de dagar där jag har väldigt mycket att göra, sen onsdag-fredag är liksom bara chill! Dagen imorgon kommer dock bli lång, först ska jag jobba och sen ska jag på blodutbildning 14.30 i ca 30 minuter innan jag får åka hem men det ska bli sjukt intressant och bra att ha i bagaget framöver.

Annars så förutom jobbet så myser jag på härhemma bland allt julpynt, jag tänder ljus så fort jag kommer hem, tänder granen och tar mig en kaffe i soffan. Det är något harmoniskt med jul ändå, jag skulle inte kunna ha en lägenhet som jag inte fick pynta i eller ha en sambo som skulle förbjuda mig att pynta den. Jag tänkte bara ha de rosa kulorna i år och de röda men i en låda så hittade jag guldkulor så de fick också hänga med :) granen står så grön och grann i stugan. Jag har också börjat ta tag i träningen, nu de senaste två dagarna så har jag tränat hemma på bänkpressen då jag inte haft någon stor motivation att gå ner till gymmet - nästan lite tragiskt då gymmet ligger ca 5 minuter bort. Men när man har en bänkpress hemma så kan man lika gärna utnyttja den, vi fick lov att sänka den ett snäpp då jag inte fick över stången pga mina korta armar. Så nu kör jag 10kg, jag körde 100 reps igår så det kändes super bra. Jag hade tänkt träna idag med men jag kände att tröttheten tog över så det var lika bra att avstå då och ta nya tag imorgon.

Hoppas allt är bra med er annars, jag ska börja med middagen nu och sen ta lite middag innan jag måste lägga mig för kvällen. Jag känner att jag kommer slockna rätt snabbt så jag önskar er ett god natt sov gott för ikväll

Kram Sandra

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229