1 månad kvar till julafton

It´s beginning to look a lot like christmas!

Exakt idag så är det en månad kvar till julafton, börjar ni känna julkänslan? Det gör jag. Det känns som att det jag väntar på just nu är snön, varje dag kollar jag ut på morgonen ifall det snöat, men det har det ju inte - bara regnar. Förra året vid den här tiden så hade vi snö, den kom och gick men snön fanns där. Jag hoppas snön kommer snart, det ljusnar upp mycket mer och jag tycker det är så vackert när snön faller när det är sådan där tjock snö. Jag har hittills lyssnat på julmusik, ätit lussekatter och pepparkakor men, jag har inte intagit någon glögg än utan det väntar jag med till advent. Det känns liite tidigt att göra det nu :) Har ni börjat med glögg än? Jag jobbar kväll första advent så jag ska ta glögg på måndagen den 2 december då jag är ledig, då tänkte jag även börja julpynta, ställa upp granen (till sambons stora glädje, haha) men det är samma varje år och sen när jag är klar så får man höra hur fint det är. Har ni börjat julpynta än?

Helgen har varit väldigt lugn annars, så skönt. Vi lunchade nere på prinsen på stan i lördags, sen myste vi hemma till Netflix. Idag har vi städat, moppat golven och så lade vår dammsugare av så blir att införskaffa en ny sen på ÖB. Vi har tvättat, luftat alla mattor och verkligen gjort nytta. Det känns bra :) Imorgon väntar ännu en jobbvecka, jag jobbar måndag, tisdag, ledig onsdag, jobbar sen torsdag - söndag. Jobbhelgen kommer jag jobba kväll, det känns rätt bra. Nästan så att jag hellre jobbar kväll än dag, så veckan känns rätt okej. På onsdag ska vi iväg till Södertälje igen till gymgrossisten, sen ska vi handla lite på ÖB och sen köpa med Max hem, super gott!

Men nu blir det att göra sig i ordning för kvällen strax så man kommer upp 04.00 imorgon, då är ju inte ens tuppen vaken, haha! Hoppas ni har haft en härlig helg, nu önskar jag god natt och sov gott.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229