1 tand mindre

Hej hej, det är inte en pigg Sandra som skriver just nu. Tidigare imorse kring 08.30 så befann jag mig nere hos tandläkaren, jag går till Carolinakliniken nere vid Ica, jag tycker de är så underbara där. Idag var dagen då jag skulle operera bort min ena tuggtand på höger sida, jag var livrädd kan jag säga och hade panik inombords. När jag satt i soffan och väntade på min tur så kände jag bara hur hjärtat slog, jag höll i Roberts hand och satt typ nästan i knät på honom. När det sen blev min tur så kände jag bara hur benen inte bar mig, men jag kunde i alla fall gå bort till rummet där vi skulle vara. Jag fick träffa min kirurg som var så trevlig, så hjälpsam och så duktig. Det jag tycker är värst är sprutan, när man ska få bedövning men han var jätteduktig på att ge den och visst det gjorde ont men inte så farligt som jag trodde. Han stack mig tre gånger på olika ställen, sen väntade vi på att det skulle verka, och som det verkade herregud min tunga kändes inget och min kind kändes inget. Sen satte han igång, de slipade, borrade, vickade på tanden och det knakade, sen gjorde de säkert något mer men jag var så trött efter stesolid som jag tog igår och på morgonen. Men helt plötsligt var det bara halva kvar, sen var tanden ute och det enda som var kvar var att sy ihop såret. Allt som allt så tog det ca 3o minuter, så skönt!

Nu har det gått några timmar, jag har ont i såret men inte alls som jag trodde faktiskt. Jag trodde det skulle pulsera och typ slå som en hammare i såret, men det gör det inte. Jag har lyckats få i mig lite varma koppen räksoppa och två smörgåsar utan kanter, jag får tugga på vänster sida så jag inte kommer åt såret. Jag räknar med en vecka innan detta är helt över. Men nu i efterhand så känns det riktigt bra, jag hoppas att inflammationen i tanden nu är helt borta och att kroppen kan läka ut det sista själv. Senare ska jag försöka äta lite spagetti carbonara, det är lättuggat och så ska jag bara vila.

Imorgon väntar en dag på jobbet, det känns bra att jag är på radiologen för då kan jag ta saker i min takt. Jag behöver inte prata så mycket utan kan bara gå med min städvagn, blir det jobbigt så kan jag sätta mig ner en stund. Jag jobbar bara till halv tre, sen ska jag bara hem och vila. Det blir då inget gym dessa dagar förrän jag känner mig helt okej, jag är jättetrött och har lite ont så mycket mys med Netflix. Men, nu är det gjort och jag kan gå vidare. Det skulle ha kostat 7.400 men jag hade statligt bidrag på 1900 så det blev bara 5.400 :) det kändes bra!

Nu, kanske försöka få i sig lite kaffe om det går. Ha en fortsatt trevlig dag!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229