Rise and shine, babygirl!

Don´t be a girl that a man needs, be the girl that a man want!

Be the girl that when your feet hits the floor, the devil says "oh, crap! She´s up"

You are beautiful, no matter what they say. Words can´t bring you down. You are beautiful in every single way, no words can´t bring you down. Oh no, so don´t bring you down today.

Have you looked at yourself in the mirror today? No? Because I see a beautiful girl, a beautiful woman who could conquer the world! Rise and shine, babygirl because the world is yours!

***

Var inte en kvinna som en man behöver, var kvinnan som en man vill ha!

Var kvinnan som när dina fötter slår i golvet, djävulen säger "åh, nej! Hon är uppe"

Du är vacker, oavsett vad de säger. Ord kan inte slå ner dig. Du är vacker på alla sätt, ord kan inte slå ner dig. Åh nej, så ge inte med dig idag.

Har du tittat dig själv i spegeln idag? Inte? För jag ser en vacker tjej, en vacker kvinna som skulle kunna erövra världen. Upp och skin, babygirl för världen är din!

  • Citat
  • 48 visningar

Gillar

Kommentarer

Morrn morrn!

Never forget that quote, ladies!

Morrn morrn! Har ni sovit gott? Jag var uppe lite sent igår, men alltså jag kan INTE sluta titta på orange is the new black. Det var sjukt längesen jag skrattade så mycket till en serie, men jag skrattar verkligen med varje avsnitt. Jag ångrar verkligen inte att jag slog på den på Netflix, bästa serien jag har sett. Anyways, onsdag idag och jobbet kallar as usual. Efter jobbet så tänkte jag dra mig till gymmet, jag skulle tränat igår men dagen blev så sjukt lång så jag orkade inte. Sist gick jag 4km på löpbandet med spöktimmen i hörlurarna, det var väldigt avslappnande och man kunde försvinna in i sin bubbla. Men jag får se vad jag tränar idag ;)

Jag har så mycket roligt att se framemot just nu, Bishops imorgon med en rolig kväll. Sen jobbar jag kväll lördag och söndag, sen den 4 maj på måndagen är jag ledig och då ska vi till Ikea och köpa lite nya möbler. Sen den 5 maj ska jag tatuera mig! Är så taggad på de här dagarna så jag hoppas att onsdagen idag kommer gå supersnabbt så dessa dagarna kommer fort. Har ni något som ni längtar till?

Ha en underbar dag!

Gillar

Kommentarer

Varför bloggar jag?

Hur länge har du bloggat/På vilka sajter? - Jag har bloggat här på nouw sen det var nattstaden, jag startade mitt första inlägg här 2013. Men ett tag sen tillbaka så raderade jag alla mina inlägg och började om bloggen på nytt, jag kände att den var tråkig och trist med en massa jobbiga inlägg efter varandra. Men jag startade min allra första blogg på blogg.se, sen har jag bloggat på bloggplatsen och devote. Så ett antal år i alla fall :)

Vad är det bästa/sämsta med att blogga? - Att få dela med sig, att få skriva och kanske inspirera andra med sina inlägg oavsett vad man lägger ut. Att få skriva när man har haft en dålig dag, en ledsam dag eller en glad dag. Dela med sig av shopping, god mat på restaurang eller en rolig utekväll. Man kan verkligen dela med sig om exakt allt! Det sämsta är när man fåt sådan extrem bloggtorka, att oavsett vad man än gör så kommer inga idéer. När man får elaka och taskiga kommentarer, jag har dock inte fått någon sådan och jag tycker att det är konstigt. Kanske tycker ingen illa om min blogg, eller så håller man det man tycker för sig själv.

Vem tar dina bilder och vad har du för kamera? - Jag tar mina bilder själv, jag har en Samsung Galaxy A8. Ibland tar sambon kort på mig, men oftast fotar jag själv ;)

Har du lärt känna någon genom bloggandet? - Jag har lärt känna fina människor, genuina människor och glada människor. Man bor alla i olika städer men genom Instagram så följer man varandra, och man får fina kommentarer.

Vilket inlägg har du fått flest kommentarer på? - Åh, gud det minns jag inte. Ibland får jag många kommentarer, ibland lite mindre. Så pass på den frågan ;)

Vilken tid på dygnet bloggar du helst? - Gärna eftermiddagen/kvällen ;) ibland kommer jag på ämnen på natten när jag inte kan sova. Jag är som minst effektiv på morgonen, hade jag kunnat så hade suttit uppe till sent och bloggat.

Nämn en blogg som du tycker mycket om - Paula Rosa´s blogg, jag tycker hennes blogg är helt underbar. Hon skriver från hjärtat, hon skriver det hon tycker och tänker. Det är hemskt att hon får så mycket elaka kommentarer, om hennes utseende, sättet hon pratar och alla hennes beslut hon tar. Jag tycker hon är en sådan givmild person, hon älskar sin familj, vännerna och hennes omgivning.

Kan du leva på din blogg? - Ooh, nej. Jag gör lite betalda samarbeten här och där som jag lägger på spar, eller spenderar, haha! Men jag kan inte leva på den.

Hur ser du ut när du bloggar? - Koncentrerad, fokuserad, insnöad i musik och ord.

Hur länge tänker du blogga? - Så länge som jag tycker att det är kul! Och jag tycker fortfarande att det är kul, jag skriver inte varje dag men jag har idéer i huvudet ständigt. Jag gillar min bloggs design, texten, layouten. Jag älskar alla fina kommentarer jag får, gemenskapen härinne och alla vi som stöttar varandra. Bloggen är mitt liv, min hobby och jag älskar den!

  • Listor
  • 40 visningar

Gillar

Kommentarer