Äntligen börjar det släppa

Hej och godkväll!

Hur står det till i höstmörkret? Här är det ganska bra efter omständigheterna, kinden stramar och gör lite ont men något som är ganska sjukt tycker jag är att jag inte har behövt ta en enda värktablett överhuvudtaget. Tandläkarna sade att vissa har inga problem efteråt medans andra har jätteont men jag tror att jag tillhör den första kategorin, tack och lov. Jag har t.om kunnat jobba obehindrat, jag tror att man tänker på annat då under tiden som man jobbar, det funkar verkligen. Jag längtar bara till stygnen är borta så jag kan äta normalt :) men den dagen, den sorgen.

Torsdag idag, dagen har gått förbi ganska snabbt och jobbet likaså. Jag har fått gjort väldigt mycket, både det dagliga och lite fredagsjobb. Jag känner att jag har hittat en bra rytm, jag får undan otroligt mycket och kan koncentrera mig på att göra morgondagens jobb när jag är klar. Det är en väldigt skön känsla om jag får säga det, och det gör jag. Imorgon är det mesta redan klart, vi har lite jobb kvar och sen kanske man kan flexa ut lite tidigare. När jag satt här nu ikväll så fick jag för mig att det var fredag och fick nästan fredagskänsla, men sen slog det mig att det är ju fredag imorgon.

Så vad står på helgens agenda? Imorgon först jobb då såklart, sen ska jag svänga förbi svärmor för att hämta tre saker jag beställt från sambons systerdotters jultidningar. Jag har längtar efter dem, speciellt de två första sakerna. Jag visar när jag fått hem det självklart, det blir väl att ta en kaffe eller två där och eventuellt kanske mysa med hans syskonbarn om de är där, hoppas det. På fredagar brukar jag också vara otroligt trött så jag brukar somna rätt tidigt så får se hur länge jag orkar vara uppe. På lördag så blir det sovmorgon, sen mysfrukost tillsammans med sambon, vi brukar göra proteingröt och äta ihop när jag är ledig. Sen föreslog jag en lunch på Prinsen caféet nere på stan så det ska vi slå till med :) sen på söndagen ska vi tvätta. En sådan typisk sak man gör på söndagar :)

Hoppas att ni har haft en mysig torsdag, jag börjar bli rätt trött så ska nog sova om en liten stund så man är pigg till imorgon då jag har en ledig helg framför mig! Ha en fortsatt trevlig kväll 😘

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229