Chokladbollar med Gevalia dark coffee

Den här vyn när man kom till jobbet i morse, jag skyndade mig att ta kort när jag steg ur bilen på parkeringen. Helt otroligt att solen är på väg upp vid 05.00 på morgonen! Det är ju ändå sommartid på söndag ☀️ Lyser solen hos dig?

Jag har varit lite away från bloggen, jag har inte mått så bra dessa dagar. Ibland är livet bra och ibland är det lite tuffare men vad det är just nu vet jag inte, kanske någonstans mitt emellan. Sen har jag jobbat helgen då jag jobbade kväll, lugnare helg har jag inte varit med om på länge. SÅ skönt! Men nog om mina problem, igår blev jag så sugen på chokladbollar och jag minns att jag skrev om det för ett tag sen men då köpte jag hem bullar istället. Men, igår bakade jag hemgjorda chokladbollar med mitt Gevalia dark kaffe i som smak. Det stod typ 3msk i receptet men jag hade i 4msk, iiih blev det gott? Och det bästa är att jag har de för mig själv eftersom R inte äter socker. Alltså kolla in dessa:

Jag har de nu i frysen och längtar redan hem till fikat! ♥️ Just nu är jag på jobbet, det är ca 2.5h kvar sen får jag sluta för dagen. Jag jobbar bara idag, torsdag och fredag sen ledig helg så att klaga på att jag är trött idag tänker jag inte göra. Efter jobbet ska jag handla en sväng, sen bara mysa hemma. Nu när det är Corona så behöver man ju inte skämmas av att man är hemma efter jobbet, liksom komma hem och mysa ner sig i sin morgonrock med en ful bulle på huvudet känns faktiskt helt okej.

Vad ska ni hitta idag?

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229