Dagens ;)

@matildaberlin

Dagens humör
Idag har jag varit glad faktiskt, det har varit en bra dag. Jag har blivit lite smått irriterad vissa stunder men jag har lyckats prioritera annat istället så jag har tänkt bort det. Men resten av dagen har jag varit väldigt glad, det har ju varit toppenväder!

Dagens gjort
Jag har jobbat, sen har jag varit till Mekonomen och fått bultarna åtskruvna då det är bra att göra det efter 10 mil om man bytt till sommardäck annars kan bultarna lossna. Jag passade på att köpa en kaffe på Espresso house, man måste ju passa på. Sen har jag bara myst hemma ;)

Dagens bästa
Sol! Värme, slutade tidigt och dagen har gått i ett så dagen gick jättefort. Jag gillar att jag går själv på min runda, jag känner att jag jobbar som bäst då.

Dagens träning
Eeehm.. Här får jag nästan skämmas. Jag har inte tränat på riktigt länge, någon månad nu. Jag tror att Corona har skrämt mig lite faktiskt för att jag ska dra mig till gymmet, jag litar på att det är bra städat där men jag vet inte ändå. Jag går gärna promenader i solen nu istället ;)

Dagens make
Naturelle! Nu ger ju solen en färg istället ;)

Dagens plagg
Jeans, en lite rödbrun topp over-size;) behöver man mer i denna värme?

Dagens pepp
Det är aldrig försent att satsa på det man vill ha! Har man gått höger eller vänster så kan man alltid backa tillbaks och börja om ♡

  • Listor
  • 32 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229