December bloggutmaning

Mina förväntningar inför 2020

En lista från @blogglistor

Jag har stora förväntningar på 2020, både yrkesmässigt och förhållandemässigt. 2019 har varit ett rent helvete, det har varit bråk och tjafs redan från start och det har påverkat mig så otroligt mycket så jag har mått uruselt faktiskt och varit helt uttömd på energi. Det har även påverkat jobbet när jag börjat på radiologen då jag inte kunde fokusera, de enklaste sakerna blev jättesvåra och jag gjorde bara fel. Det blev nästan så att jag kunde räkna på händerna när jag hade bra dagar, när vi hade bra dagar och de andra dagarna var bara gråt och tjafs. Det sägs att 13 är oturstalet, och vi hade 13 år i år, det har bara fört med sig olycka och ledsamhet. Man kan ibland vara osams och man kommer inte alltid överens, men som det har varit nu, så illa har det aldrig varit. På nyårsafton har jag sagt att vi ska ge varandra en high-five, att vi har klarat det här året.

Jag har förväntningar på 2020 att vi inte kommer bråka som vi har gjort nu, att vi kan lära oss att förstå varandra mer, vad vi båda behöver och att man kan lyssna på varandra, prata igenom det man är osams om istället för att tjafsa och ignorera. Jag vill bli en bättre person, jag vill bli en starkare person och en person som står upp för sig själv. Jag har totalt glömt bort mig själv, jag har velat vara andra till lags och gråtit inombords. Jag har förväntningar inom jobbet, att jag kommer lyckas med det jag kan och kanske t.om sträva för att komma ännu högre! Jag vill mer, jag vill uppåt och jag vill framåt. Jag har förväntningar med att kunna spara undan massa pengar nu när de högsta utgifterna är borta, att se sparkontot växa är mitt stora mål.

Men i det stora hela - jag har förväntningar på mig själv! Jag ska bli en gladare person, en starkare individ och jag ska ta mig dit jag själv vill gå, min stig och min väg. Jag ska se till att lyckas, jag kan inte fixa andras framgång men jag kan fixa min!

Vad är era förväntningar på 2020?

  • Listor
  • 24 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229