December bloggutmaning

Jag hittade den här på @blogglistor och tänkte att det kan kanske vara roligt nu när december börjat 😊 Jag har missat lite dagar då jag hittade den här idag, men vi kör på med lite dagar till idag, haka gärna på om ni vill!

Den bästa julkalendern 

Den bästa julkalendern.. Ja, lätt Sunes jul! Rudolf är ju lätt bäst när han ska göra knäck, åka pulka, hitta en gran och komma in i bilen när storasyster Anna ska sjunga i kyrkan. Jag skrattar ihjäl mig åt den här än idag då den är så galet rolig! Jag tycker de borde sända den igen, just för att det är en sådan nostalgi.

Hiss & Diss med julen

Hiss är ju glöggmys, pepparkaksbak och allt julbak överhuvudtaget. Jag bakar inte själv men älskar allt man kan köpa som andra bakat som lussekatter, jag köper det på en gång när det kommer ut i butiker. Sen när man planerar julklappar, går i butiker medan det spelas julmusik i bakgrunden. Man klär julgranen, avvaktar, går fram och tillbaka för att flytta julgranskulorna upp eller ner.

Dissen är all den här black friday! Cybertisdag m.m. Man köper på sig mer än vad man behöver, man lockas av alla billiga priser som är just den dagen. Man skyndar sig till Elgiganten där man lockas av massa priser, men säljaren lockar ändå till sig kunden med att just den här varan är lite dyrare men lite bättre fastän den kanske är lika bra som den billigare varianten. Jag tycker black friday kunde ha stannat i USA, det enda som är bra med black friday är för de som inte har råd annars att unna sig det de vill ha och kan köpa på sig det då som julklappar.

Dekorationer i min julgran

Det viktigaste på julen

Jag säger som Paula Rosas säger till sina barn "det viktigaste på julen är att vara tillsammans". Det viktigaste för mig är inte julmat och julklappar, det viktigaste för mig är att få vara med de jag älskar och rår om. Att skapa en julstämning, spela spel och få skratta tillsammans. Men om det är något som är viktigt så är det ju självklart - Kalle Ankas jul. jag tycker dock det är super tråkigt att de klippt så mycket, det är inte samma stämning där längre som det var förr.

Blir det en vit (snö) jul?

Jag hoppas det! Förra året så hade vi snö vid den här tiden, förra året så hade vi tokmängd med snö på julafton och nyår. Nu hade vi snö ett tag här men nu har den regnat bort, jag hoppas det kommer ännu mer snö inom kort! Det ljusnar upp så mycket mer än när det bara regnar.

  • Listor
  • 28 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229