Det här är min plattform

Hej! Jag försvann från bloggen sen mina tidigare inlägg, veckan har varit sjukt snurrig!

Veckan har känts otroligt lång, det känns som att det har gått i slow motion och jag har varit väldigt känslosam den här veckan och har haft lätt till både besvikenhet och irritation. Igår hade jag en jobbig dag på jobbet, jag trodde allt gick bra i början men sen vände det totalt och blev bara mörker. Jag tänker inte gå in mer ingående på det men det var en otroligt jobbig dag, jag ville bara fly hem och lägga mig under täcket. Det har hänt mycket i veckan, vi har hunnit med mycket i veckan och det har känts som om jag har haft tusen saker i huvudet. Därav ingen direkt lust att blogga faktiskt, men nu hoppas jag att det har lugnat ner sig lite i vardagen.

Jag har också tröttnat på en massa i mitt liv, som inte gör mig glad längre och jag vill gärna slippa det om jag kan. Så jag har bestämt mig för att bara göra det som jag mår bra av, träningen har kommit i otakt också men jag känner att jag låter det ta den tid det tar tills det kommer tillbaka. En sak som jag tycker är tråkigt just nu är att man får skit för ens intressen, för det man själv gillar och typ för den man är för att det inte passar någon annan. Man kan inte gilla samma saker, man behöver inte ha samma intressen men man måste ändå kunna acceptera andra människor. Man måste kunna acceptera andra människors val i livet, alla väljer inte samma väg att gå som en själv och alla väljer inte att ta samma beslut som en själv men man är inte sämre för det. Något som jag verkligen inte gör längre är att låta någon bestämma mina beslut åt mig, säga vilken väg jag ska gå och hur jag ska göra. Jag bestämmer min egen väg, jag bestämmer mitt eget öde och min egen framtid.. Detta blev väldigt tungt och öppet men det är mina tankar, mina funderingar och mina ord.. Man får ta det som man vill.

Jag fick höra en gång varför jag har en blogg? Att det var larvigt, fjantigt och man gjorde narr av mig. Men se hur långt jag har kommit, ja jag raderade hela bloggen men den var en sorglig blogg i slutet med bara ledsamhet, tårar och bråk. Jag ville ha en ny början, nu har jag 348 följare på bloggen och jag älskar er alla! Jag älskar alla som kikar in här. Även fast man brister ibland i skrivandet, man har dagar som det bara inte funkar för en själv, så har man ändå sin blogg att vända sig till. Det är min plattform, min dagbok och passar det inte så är det bara att sluta läsa liksom. Jag tvingar inte någon att läsa, men jag gör detta för min egen skull och för att familjen i Falun ska få läsa om min vardag och det jag hittar på. Alla är välkomna hit!

Nu blir det sen middag snart härhemma, hamburgare med bröd! På en helt vanlig torsdag, vilken skräll! Puss på er!!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229