Get to know me!

Ditt fullständiga namn?
Sandra Maria Elisabeth Augustinson

Vad jobbar du med?
Jag jobbar som vikarie på heltid som servicemedarbetare på Mälarsjukhuset i Eskilstuna, jag städar på radiologen (röntgen) och då städar jag labb rum, manöverrum, väntrum och lokaler samt toaletterna. 2 helger i månaden så är jag måltidsvärd på Geriatriska avdelningen, där jobbar jag kvällar och har hand om lunch, fika, middag och kvällsfika till patienterna.

Hur gammal är du?
35 hela höstiga år, haha! Ja, jag är född på hösten så.

Hur gammal känner du dig?
Ibland som 20, ibland som jämna 30 :)

Vart bor du?
I en liten lägenhet i Strängnäs, Södermanland med min sambo. Jag har bott här sen 2012.. Jag bor ganska centralt, trivs med det väldigt mycket. Nära till tågstation, nära till stan och nära till mitt gym. Men jag är från Falun, Dalarna från början där jag har min familj och mina vänner.

Hur ser din familj ut?
Jag har mamma och pappa som fortfarande är gifta :) tillsammans har de lilla mig, sen på pappas sida så har jag en storasyster och en storebror som han hade från tidigare förhållande innan mamma. Sen på mammas sida så har jag en till storebror som hon fick innan pappa. Båda var frisörer på den tiden och skulle på samma frisörmössa, de träffades på tåget och bodde på samma hotell. De blev blixtkära och blev sen tillsammans och fick mig. Jag har 7 syskonbarn, min storasyster har tre killar på 17, 15 och 7 år. Min äldsta storebror har två tjejer på 22 år och 7 år. Min yngsta storebror har en son på snart 3 år och en liten tjej på 1 år.

Vad har du gjort idag?
Idag tog jag sovmorgon till 09.00 men drog mig till halv 10 innan jag gick upp. Sambon gjorde i ordning proteingröt till oss båda och vi åt frukost framför Netflix. Sen bjöd jag honom på lunch nere på stan sen har vi tagit en promenad i solen, sen bara myst hemma.

Sommar, höst, vinter eller vår. Vilken föredrar du och varför?
Jag är ju en sådan där person som älskar alla årstider då de för med sig en mysig känsla var, men jag är verkligen en sådan som är typ "allergisk" mot kylan så om jag ska välja en så är det nog: Sommaren! En sådan där riktigt varm och het sommar, när det är tokhett redan vid 07.00 på morgonen. Lovely!

Är du beroende av något?
Oh, my god ja: Kaffe!! Jag fungerar inte på morgonen om jag inte får mitt kaffe, jag är inte en sådan som gärna småpratar tidigt på morgonen om jag ska upp till jobbet. Sedan är jag ju självklart beroende av min telefon, jag har allt på den och sitter inte ofta vid datorn. Vad skulle jag göra utan min telefon?

Var i världen skulle du vilja befinna dig just nu?
Texas i USA, gärna på en ranch.. Hästar, boskap och country är liksom musik i mina öron. Tänk att ha som jobb att rida hästar och ta hand om typ boskap som kor och så, rena drömmen. Jag älskar hästar!

Vad är du på för humör just nu?
Glad, sprallig och mätt! Haha, precis smällt i mig spagetti carbonara. Jag har inte allt jag vill ha än, men jag är på god väg för att ta mig dit.

Vilket är ditt favoritgodis?
Dragster med lakrits/hallon, sååå goda! Jag gillar inte lakrits så mycket men just dessa med hallon tillsammans är bara mums. Sen Twix white, alltså vit choklad är bara yes yes yes.

Vilken är din favoritbutik?
Hunkemöller, jag skulle lätt kunna shoppa upp allt därinne. Det är bra kvalité, det är bra variation och deras sortiment är lovely! Mestadels av mina underkläder är därifrån. Sen gillar jag Kappahl, Vero Moda och Only. Typ där jag handlar mestadels.

Är du en morgon eller kvällsmänniska?
Ja, jag har alltid varit en kvällsmänniska sen jag var liten. När jag var bebis så blev jag kallad för nattmarodören för jag ville aldrig sova, haha! Men nu när jag är vuxen och går upp tidigt på morgonen till jobbet (typ 04.00) så kan jag säga att jag inte är en kvällsmänniska längre.

Har du blivit sydd någon gång?
Nope, men blivit limmad en gång vid ögonbrynet. Det hände en gång när man var ut och festade med sambons kompisar när vi bodde i Dalarna, det blev en liten olycka på en fest och en kille skulle boxa på hans kompis som är typ 1,90 men träffade mig istället. Det blev en tripp till akuten i Falun men det blev bra sen.

Vem gjorde senast något fint för dig?
Min sambo gör ofta fina saker för mig, vi har bestämt att det här året ska vi ställa upp mer för varann och göra fina saker. Det har funkat! Det behöver inte vara något stort utan ibland är det fint med någon liten gest.

Är du blyg?
Oh, jaa.. I folkmängd där jag inte känner någon så vet jag oftast inte vad jag ska prata om. Då blir jag blyg och försöker få fram ett samtalsämne :)

Har du några smeknamn?
Haha, oh my god.. Var skall jag börja? Jo, men det har jag: sandy, sandywandy, sandywandycandy (av mina bästa tjejkompisar sen dag 1), sandriss, pandriss, S, gumma (av min kära moster, inte gumman utan gumma) Harriet, haha! Älskling av min sambo, hihi! Typ det.

  • Listor
  • 22 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229