Glad andra advent // God morgon

Glad andra advent ♡ 🕯🕯

God morgon! Hur står det till? Här är det bara bra. Jag trodde att jag skulle vara as trött imorse när jag vaknade för jag hade så svårt att sova igår så jag låg vaken väldigt länge men jag var pigg konstigt nog när klockan ringde 03.45. Man sover nog otroligt tungt när man väl somnar, jag vaknade till vid 03.30 men låg kvar en kvart och snoozade. Sambon sover i sängen bredvid, det är väldigt sövande när man hör någon som sover och det är lätt att man nickar till själv.

Hur som, jobb står på schemat idag från 06.00-14.30 och jobbet känns inte jobbigt längre då det typ går på repeat när man är där. Jag behöver inte tänka så mycket längre utan jag bara kör på, så skönt. Efter jobbet så blir det direkt hem, eventuellt sova en stund och sen ska jag träna på eftermiddagen. Men jag ska träna hemma på vår bänkpress, känner inte riktigt för att gå till gymmet idag. Helgen gick så snabbt! Jag tänkte göra en helg resumé senare idag 😊.

Nu står kaffet bredvid mig och ropar så ska inta kaffet, sen göra mig i ordning för att åka till jobbet. Ha en riktigt bra dag!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229