Grattis Sverige på nationaldagen

Hej! Har ni haft en trevlig nationaldag? Vad har ni pysslat med? Jag sov länge idag, ända till 09.30 men jag var helt slut verkligen efter veckan så jag behövde min sömn.

Jag startade morgonen med en varm och skön dusch, hittade för en dag sedan min Nivea shower bodylotion, en bodylotion man har i duschen som man använder efter sin duschtvål. Så simpelt, först sin duschtvål och sen smörjer man in sig med den och sköljer av och man blir såå len av den plus att den doftar gott. Jag passade på att raka benen också och nu är de supermjuka, gosigt! Vi hörde också orkestern spela nere vid parken där scouterna hängde upp flaggorna och de spelade nationalsången så det var mysigt. Resten av firandet skulle ske digitalt tydligen så det var inte så mycket firande i år, men det är ju förståeligt.

Så vi åkte ut till Willys, det behövde handlas och så handlade vi lite inne på Coop där jag hade tänkt köpa med mig en tårtbit men de var slut så det blev en äppelmunk och en pistage bulle istället. När vi kom hem så gjorde vi lite korv med bröd till lunch, sen tog jag lite fika med kaffe och min munk. Men efter det så fick jag världens matkoma, från ingenstans så jag fick lov att lägga mig och vila. Det resulterade i att jag sov i en halvtimme! Men gud vad skönt det var, sen vaknade jag men somnade om i 20 minuter till så jag sov i nästan en timme. Välbehövligt om inte annat! Så nu myser vi till Netflix, jag ska göra en fryst pizza senare då jag inte har några idéer alls på mat idag och det är ju ändå nationaldagen så man ska väl passa på. Utanför så är det gråmulet, kalla vindar och inte alls något trevligt väder att vara ute i. Så då myser jag gärna inomhus ;)

Hoppas ni haft en underbar nationaldag i alla fall trots vädret, kramar!

  • Vardag, Jobb
  • 28 visningar

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229