Hey ho, det tramper oppå taket

Tjena! Jag har varit så off dessa dagar, inte bara här utan på hemmafronten med. Jag har haft så sjukt ont i halsen, det har känts som om det varit som en boll som täppt till i halsen och jag har haft så svårt att svälja t.om vatten. Det har gjort så sjukt ont att t.om prata, jag har bara velat sova och vila samt att jag har typ levt på Alvedon. Jag har varit så stressad ifall jag inte skulle tåla Alvedon eftersom det är paracetamol i det just på grund av min astma men jag tål det. Tack och lov! Det har gjort att jag nu mår så sjukt mycket bättre och är tillbaka här igen, jag är tillbaka som mig själv. Jag hoppas så att min sambo slipper det här onda i halsen som jag har haft, det har inte känts som vanlig halsont utan som något helt annat. Nu hoppas jag verkligen att jag får må bra resten av veckan, nu får det vara bra med sjukdomar.

Men nu till något roligare, idag har vi verkligen haft en produktiv dag! Idag var jag ledig och jag sov ända till 11.00 idag, men det var så skönt för jag höll på att nicka till igår kväll redan vid 19.00. Sambon gjorde i ordning proteingröt till oss, som vanligt när jag är ledig fastän det är mitt i veckan och jag kallar det "helg gröt". Vi gjorde oss sen i ordning och drog till Södertälje för att gå på gymgrossisten, där var det Black Friday priser, kachiing! Jag hittade en Better Bodies tröja och ett linne i märket I can I will, försökte hitta det på nätet men det fanns inte där så får fota det sen i dagsljus. Vi drog sen vidare mot Strängnäs igen till öob, där hittade jag mer grejer till granen, weii! I år kommer granen glänsa, jag kommer blanda röda och rosa kulor i vår gran med glitter. Jag köpte också flera kabelfria ljus till granen, jag längtar redan nu till nästa vecka då vi ska pynta, jag jobbar kväll i helgen så det kommer jag inte orka. Jag köpte även en paradis till mig :) hihi! Sen så handlade vi på Willys, sen köpte vi faktiskt med oss Max hem, så gott! Vi avslutade dagen med att tanka och tvätta bilen, känns så skönt att det är gjort och klart för veckan. Alltså nu har jag julkänslor, när vi slog på radion i bilen idag så spelades julmusik. Det är julmusik i butikerna, nu längtar jag efter snön! Jag har sådan härlig julkänsla, jag längtar verkligen.

Nu kom jag av mig helt, haha tittar på Miss Secret Agent på Netflix. Den är så rolig fastän den är så gammal. Jag tycker ettan är roligare än tvåan, jag borde egentligen sova då jag ska jobba imorgon men är så uppe i varv så måste lugna ner mig lite, då vi har haft så fullt upp idag. Men jag hoppas ni har haft en riktigt bra dag, redan torsdag imorgon - gud vad dagarna går snabbt. Men jag önskar er en fortsatt trevlig kväll, god natt och sov gott.

Likes

Comments

Write a comment...
IP: 82.99.3.229