I´m back på gymmet!

Hello! Hur mås det? Här är det bara bra, jag är lite off på bloggen och skriver lite då och då. Jag känner att, om jag inte har något roligt att berätta så kan jag lika gärna skriva när jag har det. Så, vad har hänt sedan sist? Nja, inte mycket. Dagarna flyger förbi, same same med jobb och vardag.

Men jag har börjat gå till gymmet igen, jag är fortfarande lite hes emellanåt och lite snuvig men jag känner att jag mår så mycket bättre efter ett pass. Jag trodde att min styrka skulle vara som helt bortblåst men mina muskler är kvar där jag lämnade dem, jag orkar ta exakt samma vikter som jag gjorde innan jag fick förkylningen. Så härligt! Igår körde jag ett axelpass, jag körde bland annat latsdrag och provade först med 20kg men det var för lätt så jag ökade till 25kg och det var så härligt att känna musklerna arbeta. Idag har jag hållit uppe för sedan jag kom hem från jobbet så har jag nickat till flera gånger i soffan, senaste gången jag gick till gymmet när jag var såhär trött så somnade jag på benpress maskinen 😂 Jag skojar inte! Jag körde benpress, skulle luta mig bak och blunda sen somnade jag! Haha! Efter den gången så går jag inte till gymmet när jag är så trött. Men imorgon blir en väldigt härlig dag, jag är inne på min sex dagars vecka så imorgon slutar jag 12.30 och ledig på fredag 👌 Så imorgon när jag kommer hem så ska jag äta något snabbt, sen ska jag ner och träna ett pass. Jag funderar på att köra på yogamattan lite övningar, eller kanske bänkpressen om den är ledig, det återstår att se.

Annars i veckan så ska jag på massage på fredag! Det ska bli så otroligt skönt. Jag längtar efter att bli knådad på mina muskler, jag har klippkort från jobbet 5 gånger ca 40 minuter på mitt friskvårdsbidrag. Så det ska jag ägna mig åt på fredag förmiddag, sen ska jag hitta på något med sambon. Lördag och söndag ska jag jobba dagpass på min favoritavdelning! Jag slutar 15.30 då så efter jobbet blir det nog gymmet! Men torsdag imorgon, jag känner att jag kommer gå runt och vänta på klockan, haha!

Hur har ni haft det idag? Har det hänt något roligt?

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229