Januarilista

En lista tillsammans med @misslindhe & @jessicaburman Vill ni också göra den här listan, så tagga dem i era svar så de också kan läsa.

Vad gör mig glad?

Jag blir glad av

att umgås med glada, drivna och kreativa människor. De som brinner för någonting, som har något som de älskar att göra och som de har en passion för. Men som samtidigt kan dela sitt intresse med andra, som man kan prata om allt med och ha roligt tillsammans med.

musik! Jag lyssnar mycket på musik när jag är hemma, jag lyssnar i bilen och när jag tränar så har jag Spotify på i mina lurar. Jag har trådlösa hörlurar så jag slipper sladdar. Jag lyssnar på allt nästan, hårdrock, pop, rockballader, det som går på Mix Megapol och Rix FM.

att träna! 2019 har varit ett år som jag inte tränade så mycket, jag kunde inte fokusera på träningen och kunde inte få kontakt med musklerna. Men i år ska det ändras, i år ska bli ett riktigt bra år med träning.

att måla! Att få försvinna in i min egen bubbla, att få skapa i min egen fantasi. Jag har alltid älskat att måla, ibland målar jag verkligt och ibland lite i min egen fantasi. Jag gillar att måla i vuxna målarböcker, med alla olika motiv. Det är roligt!

att blogga! Förra året tappade jag bloggen totalt, jag kände verkligen att nej jag vill inget mer. Jag hade inget fokus, jag hade ingen inspiration och tyckte bara att den var ful och tråkig. Nu har jag börjat hitta tillbaka igen lite smått, små steg i taget som en trappa. Jag kanske inte bloggar varje dag, men jag är då på väg tillbaka hit igen med mycket mer inspiration!

att hitta på spontana saker! Är jag ledig så vill jag gärna hitta på roliga saker, att åka hit eller dit. Åka till Västerås och bara strosa på Erikslund, åka till Tuna Park för att bara ta en god kaffe på Espresso house. Ta en promenad :) bara det att man gör någonting roligt tillsammans.

Vad blir du glad av?

  • Listor
  • 20 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229