Januarilista 2020!

@misslindhe & @jessicaburman har en januarilista där de ska svara på frågor hela januari! Så varför inte haka på? Eftersom jag alltid hittar sådana här listor sent så hakar jag på alla frågor nu. Bilden här ovan är gjord av mig :) men nu kör vi!

Mina mål inför 2020!

* Att bli en starkare människa både psykiskt och fysiskt! Att inte tillåta mig själv att krypa ihop, bli sänkt och bli mindre än vad jag är. Jag har en röst och den ska höras, jag har en kropp och den är min. Jag har en egen vilja och den ska bara styras av mig! Jag är trött på att andra ska bestämma åt mig vad jag ska göra och inte, att andra ska bestämma hur jag är och tro att de känner mig. Jag vill bli starkare fysiskt, jag vill inte vara trött och orkeslös. Man har bara ett liv och jag tänker leva det och bli stark!

* Fokusera på det som är viktigt för mig själv! Familjen, vännerna, jobbet och gymmet. Det är det som betyder något. Man är sin egen lyckas smed, man kan bara fokusera på sin egen lycka men försöka hjälpa andra samtidigt. Jag ska lyckas, jag ska nå toppen även om jag får hugga i berg för det.

* Spara pengar! Sa jag som jag samtidigt har ett gäng kläder på väg från Bonprix. Men skillnaden är att jag nu beställt saker jag behöver som linnen och toppar, jag har bara haft träningstoppar då jag gjort mig av med massor men nu har jag vanliga toppar och linnen på väg. Men nu när jag får januari lönen i slutet av månaden så ska massor in på spar! Det här året ska jag spara massor med pengar, man vet aldrig vad som händer framöver.

Mitt bästa minne 2019!

Jag har många minnen från 2019, dock är inte alla så roliga då 2019 sög både känslomässigt och på daglig basis. Men om jag ska välja minnen så är det dessa:

Januari - Min brorsdotter Lily föddes, min lilla underbara älskling. Hjärtat fylldes åter igen med en massa kärlek! Dock så lägger jag inte ut bilder på min familj här av respekt för vem som ser bilderna på dem.

Mars - Jag åkte upp och firade min brorson Wilhelms andra födelsedag, han som får mitt hjärta att svämma över av kärlek! Han som tog mitt hjärta och stoppade det i sitt hjärta, han vars leende får mig att älska honom till döden.

April - Jag slutade mitt jobb på Noma hemfokus då jag fick det bästa samtalet i mitt liv, jag hade fått jobb på Mälarsjukhuset där jag fortfarande jobbar. I april har jag jobbat där i ett år, det är helt galet. Jag började som timanställd, nu är jag vikarie till juni sen får jag se.

Juli - Summer Meet i Västerås! Dock så sög vädret emellanåt men det hör till. Men just att vara på Summer Meet är så roligt, att se folk från andra länder och alla kulturer, alla har roligt med sina bilar och alla är trevliga. Jag älskar att vara där!

September - Vi åkte till Stockholm över dagen för att fira min födelsedag, vi strosade i butiker men jag hittade ingenting alls. Vi hälsade på Robban på Indiana Store, nu ska han stänga butiken, så himla tråkigt för vi hade det som rutin att hälsa på honom varje år. Vi åt på London restaurant och bara myste! Men dagen började med att vi missade 09.20 tåget precis vid perrongen, vi fick beställa nya biljetter haha! Sen när vi skulle hem så höll vi på att missa 21.00 tåget men hann precis på det, beställa sms biljetter via mobilen och sen åkte det. Jag trodde nästa gick vid 22.00, men det var vid midnatt så vi hade en otrolig tur. Vi skrattade länge åt det efteråt.

Vilken av mina vänner, hade fått skriva ett brev till mig, som jag sen publicerade på min blogg?

Haha! Den här var lätt, jag skulle lätt välja min bästa kompis Anna. Vi har samma humor, vi är likadana med allt vårt fniss fniss. Vi skrattar åt samma saker, vi gillar typ samma saker. Hade jag bett henne att skriva ett brev till mig, jag vette tusan om jag skulle våga publicera det. Men det skulle nog vara as kul att läsa, jag kan bara tänka mig vad hon skulle skriva för skämt men det skulle nog också vara fullt av massa kärlek. Det jag älskar med henne är att hon uppskattar att jag är så pass ärlig, men det tycker jag att man ska vara! Men Anna skulle lätt få skriva ett brev till min blogg :)

  • Listor
  • 32 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229