Låt mig presentera Avundsjuk.

Det här citatet tycker jag är så bra för det stämmer verkligen på verkligheten idag, människor blir avundsjuka när det går bra för en, människor är trevliga när man ses men sedan snackar de skit om en. Och patetisk, måste ha delar av ens liv för att kunna leva själv. Jag har upplevt alla dessa tre i olika människor, och ärligt talat så har jag tröttnat på dem allihop. Människor som inte kan vara glada för ens skull, människor som inte kan dela ens glädje är inga människor som jag vill umgås med. Jag har blivit avundsjuk på människor som det har gått bättre för än mig, men skillnaden är att jag är inte elak mot dem utan delar deras glädje istället. Man kommer ingenvart om man beter sig som dessa tre kategorier!

Hur svårt kan det vara att dela sin glädje med andra? Och att andra vill dela ens glädje. Jag tycker det är jättetråkigt, sen att andra är glada när man ses men sedan snackar så mycket skit bakom ens rygg. Det är så patetiskt! Jag har lärt mig genom åren vilka jag kan lita på, vilka jag kan berätta saker för som jag vet är glada med mig och är glada när vi ses och som jag vet inte tisslar och tasslar bakom min rygg. Det är inte många som jag litar på, men det är de bästa :)

Så om man möter dessa människor, leta efter leendet och förstör deras dag med att vara glad och lycklig. Det tänker jag vara!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229