Leg day på gymmet!

Hello! Idag tog jag en sväng på gymmet, det blev ett sådant skönt pass så jag var genomsvettig efteråt och det hör inte till vanligheterna. Jag körde det här passet:

Först löpbandet, jag valde calories och körde upp till 60.. Först låg fart 4.4, sen upp till hög fart 5.8 och så lite intervall från låg till hög.

Sen benpress 30kg 3x15, förut så har det inte känts så mycket när jag kört lite lägre vikt men nu fick jag kontakt!

Efter det så körde jag sittande benmaskin, när man har benen under kudde och kör. Där körde jag 15kg 3x10. Där känns det i vader och lår tycker jag, fick verkligen kontakt idag. Mina ben var helt stumma efteråt ;)

Sen gick jag vidare till yogamattan, där tog jag och körde viktboll som bilden ovan på 6kg och körde Russian Twist med fötterna i luften. Där blev mina ben stumma verkligen, det krävs ändå lite med att ha fötterna i vädret som jag säger, haha! Där körde jag 3x15.

Därefter gick jag vidare till Kettlebell på 8kg och körde med att man håller i handtaget och kör den framåt. Nu kunde jag öka till 8kg, annars har jag haft den lägsta vikten. Superkul!

Jag avslutade med att stretcha ben och rygg, det skönaste efter ett pass är att stretcha. När man spänner ut musklerna, och man känner att de blir avslappnade efteråt. Jag får se nu typ dag 2 hur det känns i benen, de var ganska stumma när jag gick hem men ack så skönt!!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229