Livet kommer i vägen

Ett inlägg senare är bättre än ett inlägg som aldrig kommer, eller hur? Nej, skämt åsido men det har varit sjukt mycket som har hänt på väldigt kort tid. Men galet nog så har det inte med jobbet att göra utan mest i det vardagliga, som till exempel bilen. Förut så lämnade vi in bilen för att byta remmen under huven, samt vindrutetorkare och en ny lampa bak. Det gick på 1900:- och nu så gick avgassystemet sönder! Avgasröret hade nästan åkt i backen, det hängde väldigt långt ner. Fästena hade gått av, röret hängde på ett annat rör så det inte åkte ner. Så det var bara att boka tid på Mekonomen vid Tuna Park, sambon fick först lämna in bilen för att de skulle kolla under och där fick vi en offert på hela kalaset. Sen fick vi lämna in bilen, de bytte exakt allting som var sönder, rostigt och som hade gått av. Hela kalaset gick på 5500:- så allt sammanlagt så har vi lagt ut 7400:- på vår lilla Colt. Men nu i efterhand så är det så sjukt värt det! Men jag har inte lärt mig än att den är fixad, den låter inte längre som en turbo och avgasröret sitter där det ska. Jag har utan att ljuga kollat under bilen 3-4 gånger idag för att kontrollera att det är som det ska, jag vet inte om det är för rädsla eller bara kontrollfreak. Men det är lite humoristiskt.

Häromdagen så var jag barnvakt till sambons systerson Liam, jag längtade efter honom otroligt mycket så jag såg framemot det. Han fyller snart ett år, och så otroligt gullig. Väldigt kramgo! Vi lekte med leksaker, lekte kurragömma med gardinerna och tittut, spelade lite musik och myste. Men jag säger då det, barnbaciller är otroligt farliga. Jag började bli frisk från min förkylning men när jag kom hem så var jag förkyld igen då han var lite snorig när jag kom. Men det är bara att uthärda, hellre lite förkyld än feber och magsjuka. Annars så flyter livet på, jobbet rullar på och fr.om fredag åker min ena kollega utomlands så då kommer jag bli den som får hålla koll på allt. Tur att det finns hjälp att få i alla fall, ifall jag inte skulle veta vad jag ska göra. Jag har fått ett schema som bara är att bocka av, men jag ska sätta mig i helgen och planera dagarna vad vi ska göra då jag kommer ha en timmis som kommer att gå min runda. Vi ska ha storstädning också som ska bockas av, så planering kommer behöva göras.

Men på fredag är det ju också alla hjärtans dag! Har ni något planerat? Jag jobbar på fredagen, och det är lite tight till löning så vi ska mysa till det hemma. Vi ska laga lite god mat, jag ska ta lite vin och lite Ben and Jerrys sen ska vi mysa till Netflix. En helt perfekt kväll! Vi älskar varandra lika mycket oavsett dag så vi behöver inte det där lilla extra, visst hade vi råd så hade vi nog gärna gjort något extra men nu får man ta läget som det är.

Nu ska jag strax göra mig i ordning för kvällen, jag är as trött redan nu och har börjat lagt mig supertidigt varje kväll och somnar innan 22.00. Helt underbart, så ha en fortsatt trevlig kväll.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229