Lunch på stan

Hej hej! Har ni haft en härlig dag? Det har jag. Här startade vi dagen med att gå ut och luncha på stan nere på Prinsen caféet, de har massa god husmanskost för ett bra pris. Jag valde 6st pannkakor med sylt och grädde, varför blir aldrig de pannkakor man gör hemma lika goda som de man äter ute? Sambon tog dubbel toast med ost och skinka, jag valde också Loka Crush jordgubb till och sambon tog vatten. Det är då inte många butiker som har just Loka Crush jordgubb, oftast så är det hallon endast. Det var mycket folk där så många tänkte samma tanke som vi :) men det är lite roligare än när det bara är få folk och man är typ ensam. Där satt vi ett bra tag, sen tog vi en liten promenad medan solen sken.

Jag märkte idag att jag har typ träningsvärk i knäna efter jobbet igår, jag skulle rengöra sådana här kromlister som sitter på väggarna lite här och där. Jag tror det är krom, när jag skulle luta mig ner för att ta längst ner med trasan så tänkte jag att jag kan väl lika gärna träna samtidigt så jag gick ner i squats så jag slapp böja på ryggen. Man kommer ner, men frågan är hur man kommer upp? Haha! Så det blev några stycken sådana eftersom det är sådana lister lite överallt på väggarna på hörnen. Jag kände inget igår men imorse kändes det :) så jag ska fortsätta göra detta när jag jobbar, lite träning under jobbet skadar inte.

Sen vi kom hem så har vi kollat på Netflix, Dirty Dancing, Sex and the city 2 och sen får jag se vad vi ska se. Det är det farliga med Netflix, man hittar nästan verkligen allt. Och man fastnar också! Senare blir det att göra middag, det blir en lätt middag ikväll - Spagetti Carbonara, så gott!

Vad ska ni göra ikväll?

Gillar

Kommentarer

Sandrasjoberg
Sandrasjoberg,
En skön dag med lite shopping på indiska och nu soffhäng 😊😊
nouw.com/sandrasjoberg
sandraaugustiinson
sandraaugustiinson,
Åh vad härlig dag! Jag gillar också Indiska, brukar köpa doftljus där.
nouw.com/sandraaugustiinson
Kommentaren har postats och kommer visas när den godkänts.
sandraaugustiinson
sandraaugustiinson,
Din kommentar försvann nånstans, men ja det är en riktigt bra butik med mycket olika saker.
nouw.com/sandraaugustiinson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229