Min alla hjärtans dag

Min alla hjärtans dag blev helt otroligt mysig! Jag hade en jättebra dag på jobbet, det flöt på bra och jag fick svar om min anställning, eller ja ganska bra svar i alla fall. Jag har jobb till juni, men det ska diskuteras om mitt vikariat hur länge och vilka procent jag ska ha och sådär men jag frågade igår och hon sa att du kommer inte få gå utan vi diskuterar hur många procent du ska ha och vart du ska vara sen. En stor sten släppte från mina axlar, som vikarie så blir man ju fundersam liksom hur länge man ska jobba och hur många procent man ska ha. Så nu får jag vänta till nästa vecka tills hon har pratat med sin kollega och min gruppchef, så spännande faktiskt och det tycker jag varje gång.

Efter jobbet så kom jag hem, tog ett glas vin och min Ben and Jerrys :) Jag älskar den här smaken med kokos, så himla gott. Men det är ju allt med kokos, eller hur? Sambon brukar säga "äter du någonting sött utan kokos?" Ehm, nej! Haha! Efter ett tag så kände jag hur ögonen började slockna och jag nickade till ca tre gånger så då lade jag mig faktiskt och sov i nästan två timmar. Man blir ganska trött när man går upp 04.00 varje morgon.. På kvällen gjorde vi lövbit med stekt potatis och grönsaker med bearnaisesås till och ett glas vin, hur gott? Så gott. Jag fick nästan matkoma, vi myste till Netflix och somnade vid 23.00.

Idag vaknade jag vid 10.30, så jag har typ sovit 10½ timme, jag gissar att kroppen behövde sova. Jag har startat min morgon med en mysig frukost, sen en lång dusch och rakade benen och tvättade håret, man glömmer verkligen känslan av nyrakade ben mot lakan när man ska sova. Sen smörjde jag in mig med min LdB, jag har både dove och LdB men jag tycker nästan LdB är lite bättre. Jag fönade sen håret, jag älskar känslan av nytvättat och fönat hår, man får så fint fall. Vi kom hem för en stund sen, vi tog varsin meny på Subway :) vi är svaga för tonfiskmackan, jag tog också deras kakor med vit choklad så vi fick båda matkoma där. Vi har handlat lite på vägen hem då det blir lasagne ikväll, rena rama mathelgen den här helgen men ibland får man passa på. Nu sitter jag i soffan och ser på "Bron", så sjukt bra serie, dricker en Pepsi och skriver till er.

Hoppas ni har haft en jättemysig alla hjärtans dag, puss puss!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229