Min kväll på Bishops!

Hallå! Hur är läget denna söndagen? Här är det sjukt segt men vi hade så rolig kväll igår. Vi trotsade corona och gick ut på Bishops igår nere på stan, men det var inte så mycket folk där eller ens på stan så det märks att folk inte vill gå ut. Jag är i riskgrupp men jag tänker inte bara sitta hemma och sluta leva, jag tänker gå ut ändå. I alla fall, vi kom dit till 19.45 ca och tog oss ett bord i hörnet vid baren. Vi startade med någonting att dricka, jag tog husets vitt och det var så gott, R tog ett glas mjölk eftersom han inte dricker alkohol eller läsk. Duktig! Vi beställde sen lite mat, jag tog böff a la bishops som var biff med champinjoner, grönsaker och något mer smaksatt med rökig whiskey. Alltså, gott! R tog deras klassiska hamburgare, vi tog varsin pommes till. Här är bild på min mat, det var lätt det godaste jag ätit. Så ska ni äta på Bishops, prova den!

Vi fick varsin matkoma efteråt, jag kunde inte sluta äta så jag åt upp allting. Jag gillar inte whiskey så men i mat med den rökiga smaken, alltså det är en matupplevelse! Sen satt vi mest och bara myste hela kvällen, pratade om allt och ingenting. Det var mest män ute, inga kvinnor så vi funderade på om det var boy´s night, haha! Jag blev sugen på efterrätt sen och jag såg att de hade varm äppelpaj med krämig vaniljglass så det fick jag lov att prova, så gott! Jag provade också att dricka en Smirnoff, har inte druckit det på flera år eftersom jag blev så dålig av det förut. Men nu gick det hur bra som helst, dock så kunde jag ha stannat vid en för jag drack två, det blev liite för mycket efter jag druckit två glas vin innan. Men jag hade jätteroligt i alla fall, det är huvudsaken och det var riktigt bra musik i bakgrunden också.

En date night behöver alla par ibland, att komma bort från vardagen och ha en riktigt trevlig kväll ihop. Det var längesen för oss så den här kvällen behövde vi båda, jag längtar redan till nästa gång!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229