Min lediga måndag :)

En ledig och skön måndag

Halloj! Hur står det till? Här är det fint, som jag alltid skriver.. Typ same same. Dagarna går i ett, dagarna är typ detsamma som alltid som bara består utav jobb och träning. Men om jag ska vara riktigt ärlig så har jag inte tränat på någon dag nu, slöis jag vet men alltså inspirationen finns ibland bara inte där. Men, imorgon är jag också ledig så nu har jag ställt klockan på 08.45 och tänkte faktiskt pallra mig upp då och äta frukost sen dra till gymmet då jag tror att det inte är så mycket folk där då.

Så vad har dagen bestått av idag? Jo, vi har haft bilen på lite service på Mekonomen i Eskilstuna så de kunde fixa en lampa bak, byta vindrutetorkare och byta fläktremmen under huven. Under tiden som de gjorde det så tog vi en vända inne på Tuna Park :) jag passade på att hälsa på en kompis som jobbar på butiken Väskan som säljare, hon är alltid så glad och go när man möter henne. Där hittade jag en ny handväska faktiskt i märket Puccini, så fin! Jag har inte fotat den än, tänkte göra det i dagsljus. Sen hittade jag också jättefina halsband på Glitter, ska fota även de i dagsljus. Sen skulle jag bli bjuden på fika/lunch så jag fick välja, självklart så blev det Espresso house! Där passade vi även på att spela tre i rad spelet som de brukar ha där.

Vi satt där ett bra tag :) pratade om allt mellan himmel och jord. Jag tycker det är mysigt att sitta där, speciellt om man fikar på Espresso house i Eskilstuna. Jag tycker inte att de är lika bra i Västerås på Erikslund, det är ju gott och sådär men nej det är inte samma sak. Jag kan dock inte äta deras muffins längre, jag får typ sockerkick av deras frosting. Jag kan ibland äta deras chokladboll och deras typ kladdkaka är ju så god!

Vi tog en sista sväng förbi alla butiker innan vi drog oss mot Mekonomen för att hämta bilen och sen åka bort mot City Gross för att handla. Sen har vi bara spenderat resten av dagen hemma, jag tog lite mellis när vi kom hem för jag blev så sjukt sötsugen igen så jag skar upp lite apelsiner och tog en kaffe. Det räckte så bra så! Jag glömmer verkligen apelsiner, så enkelt och så nyttigt verkligen. Vi har lagat tacos, och nu ska jag ta en sista kaffe för kvällen. Man är ju ledig imorgon!

Hoppas ni alla haft en riktigt mysig måndag :)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229