Morrn morrn

Tja! ♥️ Och godmorgon, har vi sovit gott? Jag har alltid svårt att sova på söndagar just i tanken att jag ska upp så pass tidigt, men man somnar ju alltid till slut.

Men för att slippa stressa på morgonen så gör jag alltid i ordning frukostmackan till jobbet kvällen innan, förbereder min matlåda så den bara är att packa ner. Jag packar väskan kvällen innan och ser till att jag har allt med mig, jag tar fram kläder kvällen innan så jag slipper leta på morgonen. Att göra dessa grejer har sparat mig så mycket tid ;) Jag brukar också ta med mig en Clean energidricka som jag tar på vägen hem i bilen då jag brukar vara trött.

Men som sagt då var det måndag igen, alltså jag hade behövt minst en dag till på helgen för jag är inte redo för måndag. Men här är vi, och det är bara att ta sig igenom dagen. Måndagar brukar vara rätt lugna men ibland är det så mycket att göra, jag hoppas dock att det inte är så idag. Jag har inte planerat att göra så mycket idag efter jobbet, jag brukar inte vara så pigg på måndagar.

But let's go monday! Kick ass 👊 🤜🤛

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229