När världen snurrar

Jag har så otroligt mycket tankar i mitt huvud just nu, hela min värld snurrar och jag kan inte ta tag i världen och stoppa snurrandet utan det bara fortsätter. Det är mycket som händer i mitt liv just nu, allt på en gång så händer det samtidigt. Det är inte bara bra saker utan det är mycket saker som kräver min koncentration, vissa saker som jag inte kan styra men som händer ändå. Jag kan inte skriva mer ingående på det utan då det måste hållas privat mellan mig och den som det gäller, det måste man respektera. Men jag måste skriva någonting i alla fall, försöka skriva hur jag tänker och känner.

Det är galet det där, hur allt kan ändras på bara en sekund från noll till hundra. Hur kan det hända? Hur blev det sådär? Vad var det som gjorde att det blev sådär? Jag känner ingenting, samtidigt som jag känner miljoner saker, jag tänker ingenting men samtidigt tänker jag miljoner tankar så det känns som huvudet ska sprängas och allt jag funderar på bara flyger ut. Det känns som i en tecknad film där någon tänker en massa saker och det kommer upp pratbubblor över huvudet, så är det för mig just nu. Jag vill bara ta en nål och sticka hål på alla pratbubblor, men så fort jag sticker hål på dem så kommer det upp nya bubblor.

Jag vet att allt jag gör just nu uppskattas, jag vet att det en dag kommer att bli bättre. Inte idag, inte imorgon eller i övermorgon men framöver. Det finns en sluttamp men vi har bara inte kommit dit än, vi har inte hittat den än och vi har inte hittat svaren än som ligger där och lurar. Så, världen får snurra tills den hittar bromsen och pratbubblorna får dyka upp ovanför mitt huvud tills jag kan sticka hål på dem.

Gillar

Kommentarer

Sandrabergmanfit
Sandrabergmanfit,
Oj, det där känner man igen. HAr du testat att skriva ner alla dina tankar? Låter jätteflummigt kanske, men ibland räcker det med att så enkelt skriva ner dem, för då har du dem där framför dig och din hjärna kan släppa det lite'
nouw.com/sandrabergmanfit
sandraaugustiinson
sandraaugustiinson,
Jag har inte gjort det någongång, jag nästan föredrar att skriva ner de här på bloggen 😊
nouw.com/sandraaugustiinson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229