Nästan som fredagen den 13e

Åååh, jag hade skrivit ett inlägg innan det här och skulle bara lägga in en bild efter texten, då försvinner allt! Efter att man har räknat till 10 och andats lite så börjar man om, då ska man ladda upp en bild för att sätta överst då istället, då laddar det i flera minuter innan det ens laddas upp. När det bara fortsätter att ladda, så stänger man ner och går in på nouw igen och laddar upp bilden, då funkar det. Jaa, som rubriken lyder - det har känts som att det varit fredagen den 13e idag.

På jobbet så tog mina påsar slut som vi har att slänga skräp i, så jag fick andra påsar istället. Jag skulle sen dra skurmaskinen och vagnen bakom efter jag skurat labb 12, då flänger vagnen hit och dit så allt ramlar av. Sen i labb 6 eller 7 så slår jag i huvudet när jag backar bak för att moppa förbi, och sen när jag skulle gå tillbaka med moppen och har vänt mig om så slår jag i pannan i samma röntgenmaskin. Alltså hur gör jag? Efter att ha andats och räknat till 10 så moppade jag klart och kunde gå vidare. När jag hade slutat så hade jag tagit med mig kaffe från städ för jag var lite trött, när jag skulle ta mina jobbkläder för att slänga i tvättsäcken i omklädningsrummet så välte jag ut lite av kaffet på bänken. Nu när jag kom hem och skulle ta kaffe så höll jag på att tappa mjölken i golvet, sen har jag ner korken till mjölken så den nästan hamnar bakom kylen. Haha, alltså jag kan inte ens tro att dagen kan bli så mycket värre. Vågar man hoppa in i duschen tro och tvätta håret, eller halkar man på golvet som jag nästan gjort förut. Jag skulle in i duschen då min sambo börjat duscha, tar ett för stort kliv och går nästan ner i spagat.. Orka hahaha! Story of my life.

Jag hoppas att veckan blir så mycket bättre, jag har så mycket att se framemot i helgen. Så nu får dagarna gå riktigt snabbt! Hur har er dag varit? Utan misslyckanden hoppas jag.

  • Vardag, Jobb
  • 50 visningar

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229