Nytt år, nya möjligheter

Nytt år, nya möjligheter!

Tjena! Hur är läget? Här är det bra, tack. Jag älskar att det är ett nytt år, jag älskar att lämna det gamla bakom mig. Jag älskar att blicka framåt, att glömma det som varit och fokusera på det nya. I år har jag ju bestämt mig för att inte ha några löften, men istället att fokusera på mig själv. Jag försöker göra det nu och jag har bestämt mig för att inte jaga människor för uppmärksamhet, jag har bestämt mig för att inte stå på någons sida för att det ska passa individen utan nu står jag på min egen sida. Vill man vara med mig så finns jag här, tycker man att jag är jobbig i det jag gör så kan man lämna mig ifred. Simple as that! Det känns otroligt bra. Jag är inte född till den här världen för att anpassa mig till andra, eller för att leva någon annans liv - jag är född till den här världen för att få vara mig själv och gå min egen väg!

Men från det ena till det andra, just nu har jag långhelg! Så himla skönt. Jag är ledig ända till måndag då det är röd dag, nästa vecka kommer kännas otroligt bra. Jag jobbar tisdag på radiologen, utbildning onsdag på jobbet och torsdagen ska vi åka till Nyköping till sjukhuset där, sen jobbar jag fredagen på radiologen sen kväll lördag och söndag på geriatriska. Men idag är det lördag, tidigare idag så tog vi en lunch ute på prinsen caféet nere på stan. Vi tog båda toasts men jag tog en med skinka, ost och tomat, det är så gott! Till det så tog jag kaffe självklart, det är nästan godare att dricka något varmt när man äter något varmt. Det var mycket folk nere där, det märks att det är lördag och efter jultiderna. Jag gillar att gå ut och luncha, att ha lite kvalitetstid tillsammans även om det bara är för en kort stund. Att man gör saker tillsammans betyder mycket för relationen, att man lämnar hemmet och går ut för att göra något annat för ett tag.

Vi har även fått hem vår nya router, tidigare så hade vi 200/200 på vårt Wifi men när vi pratade med Telenor så var det typ det lägsta då vi skaffade det 2015. Så nu var det dags för något nytt, så nu har vi 500/500! Snacka om skillnad. Internet är snabbare, det går smidigare och Netflix var super enkelt nu och buffrade inte lika mycket. Praise the lord! Nu kommer det nog gå mycket smidigare också att blogga härinne, när det inte är lika mycket problem längre. Hoppas jag iaf! Senare ska jag fixa lite middag, det blir kött och pommes ikväll :) så gott. Sen se lite roliga filmer på Netflix!

Vad gör ni ikväll? :)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229