OK Q8 - kaffe, bulle & kaka

Hallå! Alltså jag är så sjukt dagvild, jag tror att det är torsdag imorgon fastän det är onsdag. Dagen har varit lika krånglig som vädret, det snöade idag! Dock så har ju allt töat bort nu, men det regnade och sen snöade. Jag slutar 12.30 på torsdag så jag har gått och trott att det har varit onsdag hela dagen, jag ska ut på torsdag också eftersom det är Valborg så vi tänkte gå på Bishops för jag är ledig på fredag. Jag älskar att gå på Bishops, omgivningen, stämningen, den trevliga personalen och den goda maten. Ska ni göra något kul på Valborg? Gud det har varit en sådan extremt lång dag idag, jag kom inte från jobbet förrän 14.30 och då gick jag ner med städvagnen till städcentralen. Efter jobbet så åkte jag hem, hämtade upp sambon sen åkte vi till OKq8, tankade och tvättade bilen. Men väl inne på OK så blev jag bjuden på en kaffe av sambon, de har ju Starbucks där nu som by the way är lite godare än Espresso house. Vi skulle även boka släp till nästa vecka så när vi skulle betala kaffet så fick man gratis bulle och vem är jag att tacka nej? När det var klart så skulle vi fixa biltvätt, då fick man ett gratis sexpack cola haha så det kändes som julafton. Så, dagen blev väldigt bra ändå.

Jag har också hämtat ut min nya t-shirt från Stadium som jag beställde, det är en Djurgården t-shirt eftersom jag håller på dem. Jag älskar den! Jag har inte fotat den än, men ska göra det. Självklart stöttar man laget man älskar! Tänk ändå om alla andra kunde sluta bry sig i vilket lag man älskar, och sluta jämföra det med vilket lag som de tycker är bäst.

Nu ska jag ta lite kaffe, njuta utav resten av kvällen och känna vilken bra dag jag har!

Gillar

Kommentarer

rosachica
rosachica,
Kolla gärna in mitt senaste inlägg där jag tipsar om märkesvaror med minst 70% rabatt 😍 samt att sidan säljer vintage Chanel 😀
nouw.com/rosachica
sandraaugustiinson
sandraaugustiinson,
Tack, men jag är inte så mycket för Chanel 😊
nouw.com/sandraaugustiinson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229