Onsdag eller torsdag?

Hello! Någon mer härinne som har haft känslan av att det varit som torsdag idag? Jag hade den känslan redan imorse när jag vaknade och kände yes, nu är det snart fredag. Men ren otur så var det bara onsdag, men jag tog mig igenom dagen och somnade när jag kom hem samtidigt som min sambo, vi tog en liten siesta men gud det var skönt. Ibland är man bara trött och kroppen säger tack för mig, då hade jag ändå tagit en Pepsi på vägen hem, alltså när man är så trött när man ska köra hem, då går man förbi kiosken på jobbet. Så länge man inte gör det till en vana så tycker jag att det är okej, tur att det är dyrt i kiosken så man inte går dit hela tiden.

Jag tänkte föra över bilder till appen från telefonen som jag tagit på min promenad, men funkar appen? Nope! Först kraschar den flera gånger, så jag avinstallerar den och installerar om den, loggar in men då är det bara grått och det tar hur lång tid som helst för själva startsidan att komma upp. Alltså.. Ska man driva en portal så kanske man borde uppdatera appen, och det borde finnas lika mycket uppdateringar till Android som det finns för Apple. Jag känner att Android alltid får uppdateringar sist, men Apple får så snabbt som de har kommit ut. Det är orättvist! Kom igen nu nouw, gör en stor uppdatering som passar till både Android och Apple så vi som har Android slipper vänta i väntans tider. Faktiskt!

Annars är det otroligt lugnt för min del för jag väntar bara på lönen, haha! När det är löning så köper jag alltid hämtmat då jag inte äter det så ofta så på fredag blir det tacopizza, I can´t waite! Side pizzeria har en as god Mexico pizza då den är som en tacopizza med jalapenos m.m. på. Så, nu får det bli fredag! Men än så länge är det onsdag, peppar peppar och nu ska jag sätta igång med maten och här blir det kyckling med ris. Man tager det man haver innan löning, ha en fortsatt trevlig kväll!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229