Powerbank, glömde skåpnyckeln

Äntligen har jag fått hem min Power bank! Just nu håller den på att laddas, jag testade den en sväng i telefonen och den fungerade briljant men behövde nog laddas så det gör den nu. Tack region Sörmland för den fina gåvan jag fick i julklapp!

Ja, dagen idag då? Haha, så knäpp som den bara kan bli. Innan när jag åkte hemifrån så glömde jag göra frukost och ta med mig frukost fast jag hade mannafrutti i kylen, sen när jag kom fram till jobbet så hade jag glömt skåpnyckeln så fick hämta nya kläder och byta om på toa och slänga ner kläderna i ryggsäcken sen lägga de på vagnen. Sen när min kollega kom så frågade jag henne ifall jag kunde ha det i hennes skåp, så vi packade vagnarna och sen gick vi till skåpet så jag kunde lägga allt där. Men sen när vi kom upp till avdelningen så hade jag glömt mina mandariner i väskan och min lunchpeng, men jag hittade frallor från i fredags iaf som jag tog till frukost sen vid 09.00. Vi var klara med allt jobb redan vid 12.00, vi blev chockade bägge två som "vad gör vi nu då?". Vi tog en prommis ner så jag kunde hämta min lunchpeng i alla fall så jag kunde köpa lite lunch idag, nu vid jul så blir det ju inte att man lagar så mycket mat. Men sen efter 13.00 så hände det inte så mycket, allt är stängt imorgon och resten av veckan förutom fredag så vi hade inte så mycket jobb att göra. Vi gjorde köket, gjorde lite tisdagsjobb och sen slutade vi för dagen efter 14.00. Nu tidigare ikväll så var vi hos svärmor och svärfar för att äta den traditionella julkorven med hemgjort potatismos, sååå gott! Jag åt två portioner, klart man måste passa på. Sambon hjälpte mig också med min skåpnyckel och satte fast den på behörighetskortets nyckelring, nu kan jag aldrig tappa bort den igen då jag aldrig lägger ur behörighetskortet ur väskan. Så smidigt!

Tidigare idag så fick jag ett spam mail från en hackare som påstod sig ha full kontroll över mitt konto på min Hotmail, påstod sig ha bilder på mig som den skulle lägga ut m.m. om jag inte betalade med bitcoins. Jag skrev till en som jag känner som är duktig på sådant där och det var bara spam, jag skrev också till polisen för att höra vad jag skulle göra men det var bara att lägga det i spam/skräpposten och så bytte jag lösenord. Jag är livrädd att någon ska hacka mig, jag har varit med om det en gång tidigare men då lyckades jag stoppa det men då hade hackaren skickat massor med mail till andra från min mail. Jätteläskigt!

  • 22 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229