Rosor & ekologisk tatueringssalva

Hej! Jag vill tipsa om den här salvan för tatueringar som jag köpte på blue lotus, den var helt amazing. Det är min tatuerares fru som gör den själv och säljer på studion, den är ekologisk och handgjord. Den innehåller bivax, sheasmör, jojoba, kokosolja, hampfröolja, olivolja, ängblomsextrakt, lavendel, patchouli och vitaminer. Det är en orange salva, man behöver inte mycket av den och den är lite som vax men ändå inte. Jag har använt den nu sen igår, jag älskar den just för att man behöver så lite och den doftar gott samtidigt. Förut så har jag använt bepanthen, men jag tänker inte använda något annat nu än den här.

Till något annat, det är rosor med i bilden. Idag efter jobbet så åkte jag förbi Willys här i Strängnäs, jag skulle småhandla lite som refiller till vår diskborste (vi har en sådan där som man häller i diskmedel i) sen köpte jag även köttfärs och tre nocco till mig. Jag kände också att min älskade sambo behövde lite uppskattning, han gör så mycket hemma när jag jobbar som städar, tvättar, lagar mat och handlar. Det är inte bara vi kvinnor som vill ha uppskattning, det vill även våra män ha så jag köpte faktiskt rosor till honom idag. Jag stod länge och velade mellan vilka jag skulle ha bland alla blommor, jag tror jag gick tre varv innan jag bestämde mig. När jag kom hem och bad honom välja arm haha som man gör till barn när de ska få godis, så fick han ett leende och när han såg blommorna så trodde han att jag bara köpt blommor men när jag sa att de var till honom så sken han upp från öra till öra. Sen sa han att ingen kvinna hade köpt blommor till honom, varför förstår jag inte. Att få blommor är ju det finaste som finns, både för oss kvinnor och män. Liksom, alla vill ju ha blommor :)

Brukar ni ge era pojkvänner/män blommor? Vad gillar ni att ge för blommor i så fall? Min sambo gillar rosor och färgglada blommor.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229