Shopping i Västerås, trött i knoppen

Hejsan! Hoppas allt är bra med er, och att ni har haft en väldigt härlig jul och härliga dagar i mellandagarna :) Har ni kollat in rean än? Det gjorde vi igår i Västerås, jag hittade ett par svarta jeans och en bh inne på Kappahl men sen inget mer. Gå och storshoppa bara för att det är mellandagsrea är inte riktigt min grej, det var as kul när jag var yngre och typ tonåring men nu när man jobbar själv och inser vart ens pengar kommer ifrån så försöker jag hålla igen med att storshoppa när jag inser att pengar inte växer på träd. Jag försökte undvika att gå in på HM på deras rea, jag tycker alltid att det är ett riktigt kaos när jag går in där och det är kläder precis överallt. Jag gick istället in på HM Home faktiskt för vi gick förbi där, jag har gått förbi där förut men aldrig riktigt kollat in deras sortiment. Där hittade jag faktiskt två stycken frukostskålar två svarta, de var så fina och billiga så jag köpte två. Nouw vill inte lägga in min bild men ni hittar de HÄR

Det här köpte jag på Kappahl :) Jeansen slim fit hittar ni HÄR Jag hittade inte bh:n, jag köpte den på rean så vet inte om den finns kvar. Jeansen satt som ett smäck i strl 40 och de var lagom långa i benen, när man är 165 cm lång så är det inte enkelt att hitta jeans med lagom längd. Så win win!

Den här texten såg jag på Instagram för någon dag sen, det stämmer otroligt bra med min livssituation just nu. Jag jobbar alldeles för mycket, har alldeles för lite fritid och sover både för mycket och för litet. Jag älskar mitt jobb men nu har det blivit alldeles för mycket, samtidigt med all julstress och jul ihop med jobb. Jag har inte hunnit sätta mig ner och bara andas in och ut ett tag, det har alltid varit fullt upp och massa rännande hit och dit. Nu jobbar jag bara imorgon sen är jag ledig måndag och tisdag, alltså nyårsafton. Då tänker jag skåla in det nya året, lämna detta gamla år bakom mig och starta om på nytt. Det ska bli så skönt! Jag är redo att börja jobba med ett nytt år, nya möjligheter och en ny bok att skriva. Just nu är jag trött i kropp och själ men det kan bara bli bättre!

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229