Sista december utmaningen

NYÅRSLÖFTEN

@blogglistor

Då var vi framme vid sista bloggutmaningen för december, dock några dagar sent men vad gör det? I år har jag faktiskt inte tänkt ge mig några specifika löften för mig själv för jag lyckas aldrig hålla i det ändå. Jag har istället sagt åt mig själv att tänka mer på mig själv, vad mår jag bra utav? Vad kan jag ta bort för att jag ska må bättre? Vad mår jag bra utav som jag stoppar i mig och vad kan jag ta bort?

Just nu mår jag väldigt dåligt av socker, jag blir uppsvälld, får en väldig illamående känsla och jag känner helt enkelt att det inte är bra för mig. Jag fick en stor Geisha av svärisarna i julklapp, ett sådant här pack med små geisha i och den ska jag äta upp men istället för att äta hela tiden så har jag bestämt mig för att bara äta socker på lördagar! Jag vet med mig själv att jag kommer få sådan abstinens, jag kommer bli sur och grinig de första dagarna men det kommer att vara värt det. Min absolut största rädsla är att bli sockerberoende, jag är livrädd för det och om jag kan förhindra det på något sätt så är det att ersätta socker med något annat. När jag blir törstig så vill jag ofta ha något snabbt och något gott då jag tycker vanligt vatten är så tråkigt, då blir det ofta en Clean, juice eller någon dricka. Så idag så köpte jag två pack med Loka istället, i smak med jordgubb/ananas och hallon. Jag hoppas att det ska få mig att dricka mycket mer vatten och rensa ut allt slagg jag har i kroppen efter jul och nyår.

Träningen går det la sisådär med, jag har tappat motivationen ganska bra men jag hoppas att hitta tillbaka till den snart men jag tänker inte skynda mig dit utan det får komma när det kommer. Det är tur att jag tränar på jobbet som sagt med tanke på hur mycket jag går/bär/lyfter, men det skönaste är att gymma. Jag tänker inte ge ett löfte om att jag ska börja träna heller för det känns som att det är det löftet alla ger, och hur bra brukar det gå? Nej, så inga löften i år utan beslutsamhet, en bättre hälsa för mig och lite envishet från min sida för att bli en bättre person, hälsosammare person och en sundare person för både kropp och själ!

Har ni gett några nyårslöften till er själva?

  • Listor
  • 28 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229