Sommarväder och jogging

Hallå! Igår var det riktigt fint väder, jag var så pigg efter jobbet som by the way gick väldigt bra och jag slutade redan 13.40. När jag var klar och jag skulle hem så drog jag ner fönstret, slog på bra musik och åkte motorvägen hem. Det kändes som sommar! Jag hämtade upp sambon, sen drog vi ut till dollar store för att kolla in butiken. En recension då, ja butiken var mysig och det fanns roliga saker men jag tycker den i Nykvarn var liite bättre för den har mer i sortimentet som vi tycker om. Men överlag så är jag jätteglad att dollar store finns i Strängnäs :) Jag kom hem med lite godis, Pepsi, deo, bodylotion, påslakan som såg ut som ljus marmor, doftljus typ som Yankee Candle i doft av kokos. Sambon kom hem med deo och lite annat så det var kul!

När jag kom hem så tog jag en kaffe, sen snörade jag på mig skorna för att ta en joggingtur ovanför tågstationen på berget för där finns det bra intervallbackar. Så jag gick till kyrkogården och tog sen vänster förbi tills jag kom till bron, sen upp mot Rogge skolan och till backarna. Jag älskar dessa backar! Det är nästan hatkärlek, haha!

Men jag kom upp på alla backar, det var riktigt skönt efteråt och det är så fin utsikt när man väl kommit upp!

Jag är glad att jag orkade, det är helt otroligt hur kroppen kan bära en uppför backar när man joggar. Jag joggade backarna upp sen tog jag myrsteg ner för det är rullgrus på vissa backar ner och jag ville inte ramla. Det kanske inte låter jobbigt men backarna är väldigt branta ner och det kändes i låren, jag var skönt trött när jag kom hem. Vi gjorde sen hamburgare, såg på roliga filmer och somnade kring 22.00.

Jag hade tänkt jogga idag med men vädret svek så jag tänkte jogga på gymmet men vaknade snuvig så kände bara nej med respekt för gymmet så stannar jag hemma. Så jag har satt på mig mjukiskläder, tagit mig lite te och tittar på serier.

Vad ska ni göra idag?

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229