Strängnäs Hamn

God kväll! Har ni haft en fin kristi himmelfärds? Min har varit jättemysig, jag hade en sjukt bra dag på jobbet och vi var nästan överflödiga då vi var så många men vi har skrattat hela dagen och verkligen pratat med varandra. Vi har även solat lite på balkongen i det härliga vädret! Det saknar jag på radiologen, att skratta tillsammans och ha roligt på jobbet så det är kul att komma ut ibland på geriatriska. Jag hjälpte även en kollega med transport till akutröntgen, där kände många igen mig och hejade hihi! Jag slutade 15.30, då åkte jag direkt hem och jag passade även på att tanka då det var nere på sista. Jag såg så fina amerikanska bilar medan jag stod där och tankade, drömmen är att äga en egen <3 jag önskar att trisslotterna och sverigelotterna kunde stå på min sida någon gång, haha!

Men i alla fall, när jag kom hem så kunde jag bara inte slå mig ner i soffan så jag stack ner till hamnen och köpte mig en mjukglass som på bilden och slog mig ner vid Riva framför dessa fina båtar. Båten till höger spelade riktigt bra musik så jag satt där och diggade med alla andra därnere, sen ringde jag faktiskt min bästa kompis S i Falun. Hon blev så glad! Det är ju lätt att man pratar på Messenger men att man inte ringer så ofta, så i helgen ska vi höras igen. Jag satt där nästan en timme och bara njöt i solen innan jag traskade vidare, gick i lite gränder och tittade på hus - jag älskar att gå i våra gränder här och titta på alla gamla hus då det är nästan nostalgiskt. Jag passade också på att ringa mamma en sväng ;) längtar så till v.26 men snart så.

Nu är jag hemma och har tagit en kaffe samt umgåtts med sambon :) imorrn är det fredag och då öppnar äntligen Dollar store! Så självklart ska vi dit efter jag har slutat och att bara säga att man ska dit och titta är lögn, haha jag kommer bergis ut med någonting men kul ska det bli! Sen har jag ledig helg ;) synd bara att det ska regna lördag och söndag. Netflix mys! Vad ska ni göra i helgen?

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229