Sunday but no sun

God förmiddag eller ja det kanske är eftermiddag, klockan är ju efter 15.00 så vi säger eftermiddag. Dock så är det verkligen ingen solig söndag som det heter på engelska sun-day. Här regnar det för fullt, molnigt och grått samt kallt. Jag är trött idag, verkligen trött. Jag hade en lång natt i natt, inget jag tänker gå närmare inpå då det är privat men natten blev lång. Jag har i alla fall sovit igen mina timmar, jag har ätit lite lunch som blev räkcrepes, så gott och så enkelt att göra i ugnen. Just nu tittar jag på Wallander på Netflix, har kaffet bredvid och har gjort lite nytta vid 12.00. Jag har tvättat en maskin 60, passade på att slänga i sängkläderna också plus att jag har vädrat härinne så det blir lite ny luft samtidigt som jag bytte sängkläder. Så härligt att lägga sig i nya och fräscha sängkläder :) Jag känner att jag kommer nog att slockna några timmar om ett tag, jag är as trött fortfarande. Men hur ser min vecka ut? Jo, såhär..

Måndag - tisdag: Jobb :) ev gymmet, asså jag har varit så sjukt lat senaste tiden. Jag måste hitta tillbaka till gymmet, men inspirationen är typ noll just nu.

Onsdag: Ledig, besikta bilen vid 13.00, peppar peppar att den tar sig igenom obemärkt. Om det skulle vara någonting så är det väl vindrutan som det är en spricka i.

Torsdag-söndag: Jobb! Torsdag-fredag slutar jag halv tre, sen lördag och söndag är det kvällsjobb. Så ja, veckan är väldigt fullspäckad. Men efter den här helgen så är jag ledig tre helger i rad! Så det är bara att härda ut som sagt.

Har ni något särskilt planerat i veckan? Har det varit en bra helg? :)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229