This and that

Sådana här listor tycker jag är riktigt roliga att göra :) och de brukar ju uppskattas också. Så häng med!

Så vi börjar med..

Godis/Glass, Ja, här får jag välja glass. Jag får sån extrem sockerkick när jag äter godis, sen så smakar ju glassarna idag nästan som godis :)

Smink/Utan smink, Hmm.. Ja, jag har knappt smink på mig så utan smink. Ibland kan jag faktiskt piffa upp mig men jag har inte smink på jobbet.

Sommar/Vinter, förut så var jag både sommar och vinter men nu på senaste med allt mörker och regn så har jag blivit en sommarperson. Ska det vara vinter, ska det vara massa snö, ljust och kallt. Inte som det varit nu, typ höst.

Dansa/Sjunga, man kan väl välja båda? För att sjunga och inte dansa samtidigt, vem gör inte det?

Levande ljus/lampor, åh lätt! Levande ljus. Hur mysigt är inte det? Och vilken stämning det skapar och värme. Fryser man så är ju det bästa tipset att tända en massa levande ljus, både mysigt och varmt.

Tjäna pengar/Få pengar, ja här är väl svaret givet. Tjäna pengar! Det finns inget roligare än när man köper något för sina egna intjänade pengar. Så mycket roligare!

Hund/Katt, båda :) Jag har vuxit upp med både hund och katt sen jag var ca 8 år. Jag älskar både hundar och katter, de har en egen liten personlighet var.

Jordgubbar/Hallon, ja båda gärna. Om det är färskplockade i Sverige, svenska jordgubbar och hallon är absolut det godaste. Att plocka syrliga hallon från en hallonbuske är ju liksom helt underbart. När jag var liten så hade vi hallonbuskar, äppelträd, lingonbuske med både svarta lingon och röda. Sen hade vi krusbär! Mamma gjorde alltid hemgjord saft av alla bär, sååå gott!

Frukt/Godis, här väljer jag faktiskt frukt. Vem tänker nu "hur kan du?" Enkelt. Jag äter så sällan godis så får världens sockerkick av det, så att blanda lite olika frukter och bär som jag tycker om, sen typ göra vaniljgrädde på det till eller vanilj kesella. Alltså.. mmmhmm!

Pool/Havet, båda! Jag älskar både att bada i poolen och havet, det känns lyxigt och saltvatten är ju bra för både hår och huden. Dock inte lika härligt att få i munnen, haha!

Grönan/Liseberg, lätt Liseberg! Grönan är för tråkigt och för litet. Jag älskar allt på Liseberg, jag har dock inte åkt Helix än men vill så gärna!

Choklad/Vanilj, ååh allt med vanilj! Jag älskar vanilj, med jordgubbar till på sommaren. Åååh, craving!

  • Listor
  • 33 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229