Upptagen, livet, jobbet, vardagen

Hej hej! Jag har varit off från bloggen ett tag, ingen anledning egentligen mer än att livet kommer emellan och att jag har haft sjukt mycket att göra både på jobb och i vardagen. Det är ju dagarna innan jul och det ställer så mycket ansvar på mig på jobbet, vi har haft tusen saker att göra så man får undan det mesta och kan slappna av i slutet av veckan. Jag har varit så sjukt trött, energilös och bara velat sova bort hela veckan.

Igår fredag var en dag jag verkligen behövde, det var så mycket chill och vi kunde fixa jobb båda två fast på varsitt håll. Jag fick undan massa paket, städningen var verkligen lugn och sista halvtimmen kunde vi sitta och ta en kaffe. Sista tio minuterna kom vår teamledare och slog sig ner med oss, haha det var kul! Hur många gör det? Det sista jag hann med på fredagen var storhandling på Coop och Willys, äntligen full kyl och frys igen, jag städade i skåpen hemma och fann massa produkter som vi trodde var slut men som stod längst in. Tack och lov för min pall :) Den har underlättat massor, äntligen når jag saker jag vill ha i köket. Jag är 1,65 lång men har otroligt korta ben så ja, vad ska man göra?

Idag lördag har jag sovit ända till 10.30, hur skönt som helst! Lördagar sover jag alltid länge, kroppen slappnar av och man kan släppa veckan som varit. Sambon gjorde i ordning helgfrukost, vi har även börjat titta på serien "Bron/Broen", någon som tittar på den? Sådan sjukt bra serie! Så spännande, påminner lite om Wallander tycker jag. Man får gissa vem mördaren är, tänka lite själv och spåna. Just nu är vi på andra säsonen :) det har varit en riktigt bra dag hittills, vi har en ny liten miniugn härhemma så vi testkörde den idag och gjorde pommes. Vi bor så litet så vi har ingen ugn så vi har köpt en ny från den vi hade innan, den var sjukt snabb och pommesen blev så goda! Så vi slog till med rostbiff, pommes och max dressing till lunch. Why not liksom? Strax ska vi ge oss iväg till Kina Formosa här i Strängnäs, jag ska bjuda sambon på middag för det känner jag att han är värd. Jag ville bara slänga iväg ett ltet inlägg före och visa mina smycken jag fått i julklapp av mamma och pappa, så fina! Men vi hörs sen efter middagen :) ha en fortsatt trevlig kväll.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229